Horoskopas trečiadieniui 08-31

Avinas – Verta daug norėti, plačiai užsimoti ar bent jau optimistiškai pasvajoti apie ateitį. Tai geras laikas aktyviai tvarkyti reikalus, priimti radikalius sprendimus.

Tauras – Geras laikas sandoriams, tvarkyti piniginius reikalus, spręsti buities problemas. Nebijokite pakeisti kai kurių senų įsitikinimų, principų dėl draugystės, partnerystės, verslo – tai taip praplės jūsų galimybių ribas, kad jos ims atitikti jūsų ir šeimos poreikius.

 

Dvyniai – Daugiau bendraukite, tarkitės, keiskitės nuomone, informacija – galite išgirsti jums svarbių dalykų. Šios dienos pasiūlymai perspektyvūs, priimkite juos.

 

Vėžys – Jei norite, kad pasaulis būtų jums draugiškas, patys ženkite pirmą žingsnį šia linkme. Būkite tikri, jums pasiseks. Dalykinių reikalų tvarkymo neskubinkite.

 

Liūtas – Sėkminga diena, tačiau rizikuoti turite apdairiai, labai nepasikliaukite laime. Remkitės vyresnių už jus žmonių patirtimi.

 

Mergelė – Nesistenkite greitai sutvarkyti reikalų, jie įstrigs. Tačiau tai tinkamas metas reikšmingam pokalbiui su darbdaviu. Tik svarbu neužsispirti ir neužsigauti: nepervertinkite savo galimybių.

 

Svarstyklės – Jūsų nuotaika puiki ir neleiskite jos niekam gadinti. Šiandien svarbu pakantumas, atlaidumas, tolerancija ir geros manieros. Geras laikas tvarkyti juridinius reikalus, dalyvauti viešuose renginiuose.

 

Skorpionas – Pasistenkite iš anksto ramiai nusiteikti, nes ne viskas klostysis taip, kaip norėsis. Vis dėlto pakaks geranoriškų žmonių, kurie išties pagalbos ranką. Kad ir kas nutiktų, viskas baigsis gerai.

 

Šaulys – Sėkmingas metas: jums padės draugai, sulauksite dėmesio iš įtakingų asmenų, užsieniečių ir žmogaus, kurį mylite. Verta tvarkyti svarbius reikalus, susijusius su jūsų veikla užsienyje ar tolima kelione. Geras metas tvirtinti sutartis su užsieniečiais. Palankūs pasirodymui viešumoje.

 

Ožiaragis – Puikus laikas. Galima gera naujiena dėl jūsų darbų, karjeros. Tik būkite lankstesni – nesilaikykite seno veiklos modelio.

 

Vandenis – Ateis nelaukta pagalba, tai netikėtos sėkmės laikas. Palankus metas atsakingiems susitikimams. Nepraleiskite progos užglaistyti ankstesnius konfliktus darbe.

 

Žuvys – Prisiminkite, kiek džiaugsmo esate patyrę, tai tikrai įkvėps. Svarbių reikalų tvarkymą verta atidėti penktadieniui. Šiandien palankus metas konfidencialiems susitikimams. Galite sulaukti ir anoniminės pagalbos.

 

Šaltinis: vytautus.com