Horoskopas penktadieniui 05-13

Avinas – Būsite emocionalus ir jausmingas. Turbūt pavyks smagiai pabendrauti su dvasiškai artimais žmonėmis. Panašu, kad jūsų dėmesio nusipelnys objektas, kuris seniai laukia, kad būtų įvertintas. Saugokitės elektros išlydžio, avarijų.

Tauras – Labiausiai norėsite mėgautis žemiškais malonumais. Panašu, kad ir šeimos nariai norės to paties, todėl niekas netrukdys ilsėtis, tinginiauti. Pasistenkite nepersivalgyti, rinkitės sportiškesnius laisvalaikio leidimo būdus.

 

Dvyniai – Šiandien jums turėtų pavykti šauniai pailsėti, priimti svečius, pasilinksminti. Galbūt nueisite į pramogų renginį, nuvyksite į pajūrį ar prie ežero.

 

Vėžys – Noriai imsitės šeiminių pareigų ir buities darbų, tačiau trukdys didelė nuotaikų kaita, priklausomybė nuo momentinių emocijų. Tikėtini susitikimai su giminaičiais. Galbūt kažką pirksite iš namų ūkio ar technikos prekių.

 

Liūtas – Tikėtinas intriguojantis flirtas, pasimatymas arba šauni šeimos pramoga. Jums išties ne pro šalį atitrūkti nuo darbo problemų ir įgrisusių rūpesčių. Nepagailėkite geranoriško dėmesio ir laiko savo vaikams.

 

Mergelė – Šiandien jums reikės kažko neįprasto, įspūdingo. Tačiau jei nesate niekur išvykęs, dėmesio pareikalaus namų ūkis arba asmeninis verslas. Galbūt gausite įdomių patarimų dėl įvaizdžio, prekių grožio puoselėjimui, stiliaus, įsidarbinimo.

 

Svarstyklės – Būsite nusiteikęs bendrauti, diskutuoti. Vienas nenorėsite nei kur nors eiti, nei ką nors veikti. Bus puiku, jei suderinsite interesus su antrąja puse ir žiūrėsite „viena kryptimi”. Kitų įtaka, paskatinimai šiuo metu jums yra ypač svarbūs.

 

Skorpionas – Gali išryškėti beprasmio išlaidumo, finansinės avantiūros ar rizikingo meilės nuotykio padariniai. Dėl to teks aiškintis santykius ir ieškoti išeities. Tai nebus paprasta.

 

Šaulys – Mintys kryps į ateities planus, svajosite apie permainas, keliones, naujas pažintis. Ši diena atneš atgaivą ir neįprastų įspūdžių, ypač jei ištrūksite iš įprastos aplinkos, praplėsite akiratį, pabendrausite su kitokiais žmonėmis nei kasdien.

 

Ožiaragis – Galbūt vyksite viešnagėn ir patirsite malonių įspūdžių iš bendravimo su mielais jums žmonėmis. Tačiau jei kažko nespėjote atlikti, šiandien gali tekti padirbėti papildomai arba turėsite pasirūpinti tėvais, namiškiais.

 

Vandenis – Laukia šaunūs susitikimai su draugais, kolektyvinės pramogos, įvairūs renginiai. Tikėtini nuotaiką pakeliantys patarimai, pamokymai. Vis dėlto vakare pamiršite visus padrąsinimus ir imsite nerimauti dėl rytojaus.

 

Žuvys – Šiandien jums ne pro šalį gerai pailsėti tausojant sveikatą. Venkite triukšmingų susibūrimų, intensyvios veiklos. Patartina apsilankyti parodoje, pasidomėti menu, gera muzika. Galite sulaukti įvairių pasiūlymų, pakvietimų.

 

Šaltinis: vytautus.com