Horoskopas ketvirtadieniui 04-14

Avinas – Galite daug nuveikti siekdamas materialinės gerovės, stabilumo, stiprindamas verslą. Tikėtina, kad skinsite ankstesnių poelgių vaisius – gal darbo rezultatus, o gal meilės. Atkreipkite dėmesį į reklamą ir jums aktualią informaciją.

Tauras – Peržiūrėkite planus, išsiaiškinkite, kas jums svarbiausia, ir nesigriebkite bet ko. Jei šeimyniniai reikalai nesutrukdys, šiandien užteks jėgų bei laiko įveikti kai kuriuos biurokratinius trikdžius ir gauti norimą informaciją, leidimą ar atsakymą.

Dvyniai – Gana aistringa, įspūdinga diena. Pasireikš išlaidumas, romantiškas polėkis, artistiškumas. Galimas kvietimas į svarbų renginį, pasimatymą. Tik pasistenkite visko nesugadinti tuščiomis ambicijomis, nelankstumu, paika rizika.

 

Vėžys – Būsite darbštus ir reiklus. Galbūt iš pagrindų tvarkysite darbo aplinką ar darysite pakeitimus versle, namų ūkyje. Pravartu susidaryti nuoseklesnį veiklos planą bei susirūpinti sveika gyvensena. Tikriausiai pavyks kažkuo įtikinti artimą žmogų.

 

Liūtas – Turbūt bus aktualu išsiaiškinti meilės ar kitokius santykius, sudaryti sutartis, užmegzti bendradarbiavimą. Bus pastebimas intelektinis ir kūrybinis pakilimas, bet neperlenkite lazdos, nes jūsų sveikata ne geležinė.

 

Mergelė – Diena bus labai darbinga. Tikriausiai tvarkysite finansinius reikalus. Galimas rimtas susirūpinimas dėl draudimo, mokesčių, skolų. Jei pasistengsite, nesunkiai išsiaiškinsite visus nesklandumus ir atrasite sprendimą.

 

Svarstyklės – Diena pasižymės ypatinga nuotaika arba įvykiais. Galbūt paaiškės kažkokia jūsų tolesnė perspektyva arba apie tai daug galvosite, analizuosite visus „už“ ir „prieš“. Jei turite juridinių klausimų, kreipkitės į specialistą.

 

Skorpionas – Tikriausiai neblogai seksis demonstruoti profesinius sugebėjimus, žinias, patirtį, tartis dėl sutarčių, atsiskaitymų, finansinių įsipareigojimų, atsakomybės pasiskirstymo. Nusimato susitikimas su senu draugu ar buvusiu kolega, partneriu.

 

Šaulys – Nusimato reikšmingi įvykiai, susitikimai. Panašu, kad būsite pageidaujamas kiekvienoje draugijoje ir visur rasite jums pritariančių bei norinčių geriau susipažinti. Jei pasiseks, ši diena pažers ir neužmirštamų romantiškų akimirkų.

 

Ožiaragis – Šiandien judėsite tarsi iš inercijos. Kiti žmonės labai veiks jūsų veiksmus bei nuotaikas. Verčiau nepulkite į euforiją, jei kažkieno pasiūlymas pasirodys patrauklus, nes pliusų prideda jūsų vaizduotė. Kiekvieną žingsnį turite rimtai pasverti.

 

Vandenis – Šiandien su kaupu bus aplinkinių dėmesio ir veiklos. Gali nudžiuginti apčiuopiami darbo rezultatai, pavykęs komercinis susitarimas. Be to, jūsų dalykiškumas nė kiek nesumažins jausmingumo, supratingumo kitų atžvilgiu.

 

Žuvys – Šiandien labiausiai rūpės piniginiai reikalai, komfortas, verslo galimybės. Pavyks nemažai ką išsiaiškinti. Ir kitiems galite būti naudingas dėl geros nuovokos, sugebėjimo tarpininkauti, reklamuoti, greitai tvarkyti pavestus reikalus.

 

Šaltinis: vytautus.com