Už puikius pasiekimus moksluose – poilsis SPA centre! (Foto)

Vasario 15d. Mažeikių rajono Viekšnių gimnazijoje vyko „Žiniukų šventė”, skirta Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienai bei geriausiai besimokantiems gimnazijos 5-II klasių mokiniams pažymėti.

Renginio metu buvo pristatomos mokinių mintys apie atsakomybę, mokslą, geros ateities kūrimą.

Gimnazijos direktorius Rimantas Gricius aštuoniasdešimt aštuoniems gimnazijos mokiniams, kurie pirmąjį šių mokslo metų pusmetį baigė puikiais ir labai gerais pažymiais, įteikė garbės raštus.

Šių metų klasė-rekordininkė – 5 A. Labai gerai ir puikiai besimokančių mokinių joje yra net 17. Gimnazijos direktorius Rimantas Gricius šios klasės mokiniams įteikė klasės auklėtojos Inesos Girčienės iniciatyva gautą dovaną – kvietimą apsilankyti Mažeikiuose esančiame Saurida SPA centre.

 

„Gražią, saulėtą, bet tuo pačiu žiemiškai žvarbią trečiadienio popietę mes su klasės auklėtoja atvykome į SPA centrą. Mus pasitiko maloniai besišypsanti centro vadovė Aušra Lukšienė, kuri aprodė visiems jaukias, naujai restauruotas ir dar dažais tebekvepiančias patalpas. Mums buvo labai linksma!

 

Mergaitėms labiausiai patiko sūkurinėje vonioje, kurioje kūnas labai atsipalaiduoja, o burbuliukai raminamai veikia visus raumenis. Pirtyje buvo pasakiška. Garai kuteno bei maloniai glostė nosį. Baseinas – visų geriausias. Berniukai neatsispyrė pagundai į jį pašokinėti. Jie dūko ir linksminosi. Buvo be galo smagu! Pavargę nuo įspūdžių prisėdome pailsėti ant atpalaiduojančių suolų.

 

Papramogavę ir maloniai pavargę padėkojome SPA centro vadovei Aušrai už puikiai praleistą laiką bei įteikėme simbolinę dovanėlę įkurtuvių proga”- tai penktokų įspūdžiai iš apsilankymo.

 

Viekšnių gimnazijos penktokų bei tėvelių vardu norime nuoširdžiai padėkoti klasės auklėtojai Inesai Girčienei bei UAB „Saurida” už padovanotą galimybę  pramogauti. Mes tikime, kad į SPA centrą dar tikrai sugrįšime, o kitais metais labai gerai ir puikiai besimokančių mokinių, po tokių paskatinimų, bus dar daugiau.

 

Viekšnių gimnazijos 5A klasės mokiniai, tėveliai, auklėtoja.

 

{galerija/}2011-02-21_spa{/galerija}

 

{parasas}