Horoskopas trečiadieniui 02-09

Avinas – Šiandien būsite nusiteikęs investuoti į komfortą, verslą, savo grožį arba mokymąsi. Nenuskriausite ir šeimos narių, ypač jei jie bus solidarūs kasdieniuose darbuose, siekimuose. Vis dėlto vakare laukia priekaištai, įtampa.

Tauras – Jei turite reikalų, susijusių su nuosavybe, statybomis, remontu, žemės ūkiu, tai suksitės sumaniai ir greitai. Iš aplinkinių galite gauti naudingų žinių, ką ir kaip verta daryti, kokie veiksmai padėtų sutaupyti. Turbūt teks skubiai grąžinti skolą.

Dvyniai – Diena bus nebloga, jei per daug nesitikite. Tie, iš kurių laukiate naudos ar pagalbos, patys gali jos paprašyti. Yra vilties, kad sugebėsite vieni kitiems pasitarnauti, pasikeisti paslaugomis. Tikėtina, kad būsite pakviestas pasisvečiuoti.

Vėžys – Dėmesį prikaustys šeimos, giminės reikalai, buitis, materialiniai reikalai. Galbūt rūpės, kaip kažką pigiau įsigijus, susitvarkius. Didelio ūpo stengtis darbe neturėsite, tad judėsite iš inercijos, mąstydamas apie asmenines problemas.

Liūtas –
Šiandien būsite aktyvus, kūrybingas. Galite daug nuveikti darbe bei pasisemti malonių emocijų iš kontaktų, pramogų, širdžiai mielų užsiėmimų. Tik nepasiduokite tokioms pagundoms, kurios veda į klystkelius.

Mergelė – Bendri verslo projektai gali pareikalauti skubių investicijų ar atvirkščiai – apribojimų, išlaidų mažinimo. Teks kibti į darbus, keisti sąmatas ar planus. Jei skundžiatės sveikata, pravartu neatidėliojant apsilankyti pas medikus.

Svarstyklės – Aktualūs bus su tarpininkavimu, partneryste susiję reikalai. Jauskite moralinę atsakomybę už visa, ką tiesiogiai ir netiesiogiai veikiate ir planuojate, bei už tai, ką patariate kitiems. Vakaras išryškins santykių problemą.

Skorpionas – Geriausia būtų nepuoselėti naujų planų, jei dar neįvertinote savo bei partnerių galimybių. Yra pavojus, kad jūsų rūpestingumu ar dosnumu gali būti savanaudiškai pasinaudota. Jei reikia, sumokėkite mokesčius, grąžinkite skolas.

Šaulys –
Pasitikėkite savimi – kuo plačiau užsimosite, tuo daugiau pasieksite. Jei iš tiesų reikia, ryžkitės kreiptis į įtakingą pažįstamą dėl paslaugos, protekcijos. Jei atsidursite naujoje aplinkoje, tarp nepažįstamų žmonių, nepasimeskite.

Ožiaragis –
Šiandien teks būti pareigingam, nes tik tokiu atveju galėsite ramia sąžine pasidžiaugti rezultatais. Juo labiau kad dalykinės perspektyvos savaime neatsiras. Nebijokite konkurencijos ir krizės, bijokite savo neveiklumo, neryžtingumo.

Vandenis –
Geriau seksis, jei mokėsite darbuotis kolektyve, sutelkti bendraminčius, derinti interesus. Galite sulaukti įdomių pasiūlymų. Nekamuokite pavydu, įtarimais mylimo žmogaus, jei nenorite rimtų problemų.

Žuvys –
Nors ir ką darytumėte, visiems neįtiksite. Jums už nugaros kunkuliuos ir slaptos aistros, ir pavydas. Tačiau jei plauksite pasroviui, apsiribosite rutina, nieko ypatingo nenutiks. Imkitės profilaktinių sveikatos ir grožio priemonių.

 

Šaltinis: vytautus.com