2010 m. Rugsėjo 17 d. Penktadienis

260 metų diena, 37 metų savaitė.

Saulė teka 06:52, leidžiasi 19:34. Dienos ilgumas 12:42. Priešpilnis.

Oro temperatūra dieną nuo +13 iki +15, debesuota su pragiedruliais, trumpalaikiai lietūs, perkūnija. Vėjas pietvakarių, 4-6 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +8 iki +10, mažai debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas pietų, 3-5 m/s.

Dienos mintis – Kieno sąžinė tyra, tas nieko nebijo. (J. Ivaškevičius)

Sveikiname – Robertus, Sintautus, Sintautes, Pranciškus, Pranus.

Dienos horoskopas:

 


Avinas – Nepalanki diena, niekam nieko neaiškinkite, saugokite paslaptis (ypač darbo). Nepalankūs nei dalykiniai, nei šventiniai susitikimai, nei kelionės. Nesivelkite į romantiškus nuotykius, ypač darbe.

Tauras – Elkitės tik taip, kaip jums atrodo – aplinkiniai gali suklaidinti. Neverta taikytis prie visuomeninės nuomonės. Būkite atsargesni su informacija darbe. Galimas technikos gedimas. Pasisaugokite vagių.

Dvyniai – Nepasiduokite įkalbinėjimams, ypač ką nors paskolinti, pasidalyti. Jei nuspręsite teikti dovaną, pernelyg nesitikėkite padėkos. Itin pavojingi ginčai su sutuoktiniu. Beje, nesiklausykite blogų kalbų apie savo porą. Labdarai geras laikas, būkite dosnūs.

Vėžys – Venkite bendravimo, tikrinkite bet kokią jus pasiekiančią informaciją, nebūkite patiklūs, kai kas linkęs jums apdumti akis. Pasisaugokite apgavikų, vagių ir venkite diskusijų su biurokratais. Netinka įsimylėti. Palanku pasirūpinti tais, kuriems blogiau nei jums.

Liūtas – Gera diena pailsėti nuo dalykinių rūpesčių, netvarkykite rimtų reikalų (ypač susijusių su finansais), venkite biurokratų, užsieniečių. Namuose tiktų užsiimti tvarkymusi iš esmės. Blogas laikas pavyduliauti, nuo to bus tik dar blogiau.

Mergelė – Jūsų optimizmas aplinkinius nuramins, įkvėps. Tik būkite atidesni, kad neužgautumėte savo artimųjų, draugų. Netinkamas laikas barti vaikus, priekaištauti sutuoktiniui ar mylimam žmogui. Pasisaugokite vadovo nemalonės: apie jus gali būti neteisingai informuota.

Svarstyklės – Bjaurokas laikas, kai gelbėja tik nuoširdumas, humoro jausmas. Išaugs konfliktų darbe, viešajame transporte, gatvėje tikimybė. Netinkamas laikas ginčytis su vadovu ir teisėtvarkos atstovais. Gresia neplanuotos išlaidos, netikėti nuostoliai.

Skorpionas – Netinkamas laikas ieškoti teisybės. Jus gali apkaltinti nebūtais dalykais, tačiau ir patys galite apsirikti, ypač sutuoktinio atžvilgiu. Nemaža vagysčių, apgaulių tikimybė.

Šaulys – Jums daug kas atsibodo? Galimas dalykas, kad savo nepasitenkinimą išliesite ne ten, kur reikia. Tad daugiau tylėkite, kad nesugadintumėte santykių su artimaisiais, mylimu žmogumi ar vadovu.

Ožiaragis – Kad ši sudėtinga diena praeitų sklandžiau, būtina rinktis, su kuo bendrauti, tartis. Būkite apdairesni su dokumentais, pinigais. Blogas laikas moralizuoti: kaltininkas nieko nesupras.

Vandenis – Pavojingas laikas jūsų pinigams, karjerai ir meilei, tad nebūkite labai aktyvūs. Nieko nauja nesiimkite – gal jūsų laukia seniai nebaigtas darbas? Netinkamas laikas su vadovu aptarti jūsų reikalus (ypač finansinius). Neskolinkite pinigų.

Žuvys – Kuo savarankiškesni būsite, tuo sparčiau sutvarkysite reikalus, tiesa, jei prie darbų kibsite antrą dienos pusę. Jei jūsų reikalai susiję su finansinių problemų sprendimu, užsieniu ar kelionėmis – galimos nenumatytos kliūtys. Nesiaiškinkite meilės santykių, jei mylimas asmuo užsienietis ar šiuo metu yra tol nuo jūsų.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}