Trečiadienio horoskopas 12-kai zodiako ženklų 03-02

Avinas – Galimos negeistinos, netikėtos permainos tvarkant reikalus, bendraujant su artimaisiais, geru draugu. Šiandien būkite lankstesni, pakantesni.

Tauras – Nepraleiskite pro ausis svarbaus įspėjimo, patarimo. Gali atsinaujinti senas, slaptas, nemalonus reikalas, pasklisti kompromituojanti informacija iš jūsų praeities.

Dvyniai – Saugokite savo reputaciją: netikę žodžiai, neapgalvotas veiksmas – ir kils nemenkas skandalas, pakenksiantis jūsų garbingam vardui, prestižui, įtakai visuomenėje.

Vėžys – Netvarkykite jokių finansinių reikalų, nepirkite brangių daiktų, kitaip patirsite nusivylimą, nuostolių. Labiau save kontroliuokite bendraudami su sutuoktiniu: galite vakare išsilieti dėl dienos nesėkmių, ir tai smarkiai pakenks jūsų santykiams.

Liūtas – Jums reikia atsako? Bet tai, ką dabar išgirsite, bus iliuzija. Į nieką nesigilinkite, niekur nerizikuokite, nė nepajusite, kaip netyčia gali suklaidinti ir geriausias draugas, ir net savos nuojautos.

Mergelė –
Saugiausiai jausitės savo namuose; gal galite sau leisti vieną dieną niekur neišeiti? Itin ryškiai suvoksite savo vidines problemas, tik nepradėkite dramatizuoti.

Svarstyklės – Galite susigundyti kokia nors avantiūra, savisaugos jausmas bus minimalus. Šiandien geriau neįsimylėti, netiks rizikuoti dideliais pinigais ar vairuojant automobilį.

Skorpionas – Viskas prasidės nuo netikusios smulkmenos: ne ten padėtas daiktas, ne taip ištartas žodis, ir jūsų nuotaika gali rimtai sugesti. Saugokite savo ramybę, sutelkite visas jėgas, kad lemtingai nesuklystumėte dirbdami, vairuodami automobilį.

Šaulys – Nieko nekritikuokite, nesipiktinkite, bet ir venkite susižavėti, idealizuoti, nes šiandien sunkiai suvoksite, kas gerai, o kas ne. Kita vertus, aplinkiniuose dažniausiai matysite savo atspindį.

Ožiaragis – Stenkitės visiems linkėti tik gera, nekerštaukite, kad ir kaip jausitės įskaudinti, pažeminti. Neapykanta labiausiai pakenks jums patiems: tapsite visiškai pažeidžiami.

Vandenis – Pavojingas laikas, nes sunkiai suvoksite, ką negerai darote, ką netikusio kalbate, kas meluoja. Venkite patarinėti, mokyti, neprašomi nesikiškite į kitų problemas. Galimi nemalonumai per užsieniečius.

Žuvys – Nepersistenkite, bet itin atidūs būkite savo veikloje: šios dienos klaidos pakenks karjerai. Intrigantai, pavyduoliai gali pasinaudoti jūsų ambicingumu, todėl venkite ginčų, nepasiduokite provokacijoms.

 

Šaltinis: vytautus.com