2010 m. Liepos 28 d. Trečiadienis

209 metų diena, 30 metų savaitė.  

Saulė teka 05:20, leidžiasi 21:30. Dienos ilgumas 16:10. Pilnatis. 

Oro temperatūra dieną nuo +25 iki +27, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas pietryčių, 3-5 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +16 iki +18, giedra, be kritulių. Vėjas pietryčių, 2-4 m/s.

Dienos mintis – Kai mes laimingi, tai visada ir geri, bet kai mes geri, – ne visada laimingi. (O. VAILDAS)

Sveikiname – Adas Inocentus, Nazarijus, Vytarus, Augminas, Nazarus, Vytus.

Dienos horoskopas:

Avinas – iki vakaro geras laikas svarbiems pokalbiams, deryboms. Vėliau venkite dalintis savomis mintimis, įspūdžiais, jausmais, nes vargu ar sulauksite norimo rezultato.

Jautis – sėkme pasikliauti tikrai nederėtų: apmąstykite bet kokias galimas nepalankias situacijas. Džiaukitės net nedidelėmis sėkmėmis. Būtų puiku, jei vakare susitiktumėte su bičiuliais.

Dvyniai – tai sėkmingas metas deryboms, partneriškiems santykiams puoselėti. Ieškokite rezervų plėsti veiklą. Vakare pasistenkite savo porai parodyti daugiau meilės, šilumos.

Vėžys – pasistenkite kuo geriau atlikti savo darbus ir niekam nepriekaištauti, nemokyti. Venkite rimtų įsipareigojimų, o svarbų pokalbį su vadovu geriau atidėti savaitės antrajai pusei.

Liūtas – puiki diena, kai išsisklaido iliuzijos, atsiskleidžia paslaptys ir imate suvokti, kas yra kas. Gera diena susitikimams su įtakingais asmenimis, konfidencialiems susitarimams.

Mergelė – atsakingam sprendimui darbe priimti geras laikas, jei tam seniai ruošėtės, jei esate intuityvus asmuo. Vakare daugiau dėmesio skirkite savo tėvams.

Svarstyklės – kad ir kas nutiktų, rasite optimalią išeitį. Tik nieko nauja nesiimkite, nors galite susižavėti naujovėmis, gauti įdomių pasiūlymų – reikia tai geriau apmąstyti. Draugai pagelbės sprendžiant dalykines ar šeimos problemas.

Skorpionas – iniciatyvos nereikėtų rodyti, kaip ir nėra prasmės griežtai planuoti dienos darbų. Neblogas laikas baigti senus darbus. Vakare labiau pasisaugokite vagių, sukčių, liežuvautojų.

Šaulys – keistoka diena: jei kils nesusipratimų, žinokite, kad viskas gerai, bet jei reikalai klostysis sklandžiai (ypač vakare), atidžiau apsidairykite, ar nėra kokios klaidos, apgaulės. Neskubėkite.

Ožiaragis – iki pavakarės geras laikas turto reikalams tvarkyti. Vakaras netinkamas nei vertingiems daiktams pirkti, nei dovanoms teikti, nei meilės pasimatymams. Būkite atidesni vaikams.

Vandenis – tai sėkminga diena, ypač jei pasistengsite nurimti ir ieškosite nepanaudotų galimybių. Vakare nesiimkite daug darbų, nes įvykių nepagreitinsite.

Žuvys – mistiška diena: iracionalus pasaulis virs pagrindine jūsų erdve. Gilinkitės į save, kadangi nuojautos bus tikslios ir aiškios. Puikiai suprasite, ko jums reikia, kuria linkme turite judėti. Vakare taktiškiau bendraukite su sutuoktiniu.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}