2010 m. Rugpjūčio 05 d. Ketvirtadienis

217 metų diena, 31 metų savaitė.  

Saulė teka 05:34, leidžiasi 21:11. Dienos ilgumas 15:41. Delčia. 

Oro temperatūra dieną nuo +22 iki +24, debesuota, be kritulių. Vėjas šiaurės, 4-6 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +14 iki +16, mažai debesuota, be kritulių. Vėjas šiaurės, 2-4 m/s.

Dienos mintis – Nemesk kelio dėl takelio. (LIAUDIES IŠMINTIS)

Sveikiname – Felicisimus, Nonas, Rimtus, Mintares, Osvaldus, Vilijas.

Dienos horoskopas:

Avinas – esate pernelyg įsitempę ir nevertinate to gero, ką jau esate pasiekę. O šiandien kaip tik reikėtų pasidžiaugti tuo, ką dabar turite, ir gėrio jūsų gyvenime dar padaugės. Ši diena gera skolintis, ieškoti alternatyvaus uždarbio.

Jautis – palankus metas: šios dienos veiksmai duos apčiuopiamos naudos. Tai geras laikas užmegzti partneriškus ryšius, ypač su užsieniečiais.

Dvyniai – tinkamas laikas svarbiems pokalbiams, sandoriams. Beje, dėl karjeros perspektyvų galima rizikuoti. Vakaras kiek nervingas: per jautriai reaguosite į galimus nesutarimus namuose.

Vėžys – palanki diena, viskas klostysis sklandžiai. Negaiškite laiko veltui, šios dienos susitikimai ir pokalbiai atvers naujų perspektyvų, bus svarbūs jūsų įtakai, galiai įtvirtinti. Laukia staigmenos, šaunūs susitikimai su draugais.

Liūtas – nebijokite įsiklausyti į nuojautas, venkite skubėti ir kristi į akis vadovui: geriausia šią dieną praleisti hedonistiškai.

Mergelė – susitelkite: galite atsigriebti už neseniai patirtas nesėkmes, taip pat įrodyti savo teisumą. Tik jūsų veiksmai turi būti apgalvoti, o rizika pamatuota. Palanku spręsti veiklos finansavimo klausimus.

Svarstyklės – spręskite problemas su partneriais – rasite naudingą kompromisą. Tiktų ieškoti asmenų, organizacijų, galinčių jus paremti, pagarsinti jūsų idėjas, veiklą. Gera proga įteikti dovaną sutuoktiniui (net jei neturite tikslų susitaikyti).

Skorpionas – aktyviai veiklai puikus laikas, sugebėsite greit rasti reikalingą žmogų, gauti naudingos informacijos ir sutikimą. Tvirtinkite svarbius dokumentus, pasinaudokite šios dienos pasiūlymais. Atsitiktinė pažintis gali virsti romantišku jausmu.

Šaulys – neskubėkite spręsti ir veikti, dažniau nusileiskite, taip pat nepersidirbkite, kita vertus, tai, ką šiandien atliksite darbe, taps geru pagrindu naujiems karjeros laimėjimams.

Ožiaragis – sėkmės diena: be įtampos, beveik žaisdami (tai svarbi sąlyga) bet kokią situaciją pakreipsite savo naudai, tik nebijokite rizikuoti. Ir raskite laiko ilgiau pabūti su mylimu asmeniu. Gera proga teikti dovanas vaikams.

Vandenis – naudingų darbų metas. Palanku spręsti užmokesčio problemas, kreiptis į vadovą su prašymais, pasirašyti darbo sutartį. Jei norite, kad pagerėtų santykiai su kolegomis, pasikvieskite puodelio kavos ar pietų. Palanku tikrintis sveikatą.

Žuvys – ieškokite sąjungininkų, rėmėjų, investuotojų. Prisiminkite draugus, su kuriais kažkada ką nors bendrai esate veikę, per juos ateis naujos idėjos. Šiandien nederėtų priimti svarbių sprendimų nepasitarus su antrąja puse.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}