2011 m. Sausio 11 d. Antradienis

11 metų diena, 2 metų savaitė.

Saulė teka 08:38, leidžiasi 16:15. Dienos ilgumas 07:37. Priešpilnis.

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo -5 iki -7, debesuota, be kritulių. Vėjas pietų, 3-5 m/s. Oro temperatūra naktį nuo -1 iki -3, debesuota, sniegas. Vėjas pietvakarių, 1-3 m/s. Vėjas pietvakarių, 4-6 m/s.

Dienos mintis – Prietarai neša nelaimę. (R. Smullyan)

Sveikiname – Marcijonus, Stefanijas, Audrius, Vilnes, Palemonus.

Dienos horoskopas:

 

Avinas – Bus svarbu neatsidurti tarp dviejų ugnių darbe, namie, nesupriešinti dalykinių ir šeimos interesų. Jei teks užsiimti pavojingais ar atsakingais darbais, būkite labai atidūs ir susikaupę.

Tauras –
Nerizikuokite turimais laimėjimais. Būkite ištvermingi. Ant nieko nepykite, nieko nekaltinkite, tai nebus išeitis, o tuščias dvasinių jėgų eikvojimas. Svarbių reikalų tvarkymą patogiau atidėti rytdienai.

Dvyniai –
Nepraraskite savitvardos, ypač spręsdami meilės ir finansines problemas. Vis dėlto turite progą kai ką pakeisti sau naudinga linkme, nes įtakingų žmonių, nuo kurių priklauso jūsų ateitis, simpatijos bus jūsų naudai. Tiks susitikti su svarbiais asmenimis.

Vėžys –
Nemėginkite suprasti, kas sukasi jūsų vadovo galvoje, kas kunkuliuoja sutuoktinio širdyje, suklysite. Galimi sukčiavimai tvarkant juridinius ir finansinius reikalus, tad nežiopsokite.

Liūtas –
Sau ir aplinkiniams keliate pernelyg aukštus reikalavimus ir dėl to šiandien teks pasinervinti. Darbe savo užduotis turite atlikti nepriekaištingai. Nesivelkite į intrigas, jei nenorite likti atpirkimo ožiais.

Mergelė –
Atsiribokite nuo to, kas jums nepatinka, ir nusiteikite geranoriškai. Netinka tvarkyti svarbių reikalų, priimti atsakingų sprendimų, tiek asmeninių, tiek dalykinių. Atidėkite tai artimiausioms dienoms.

Svarstyklės –
Nepasiduokite provokacijoms, venkite žmonių, reikalaujančių staigaus apsisprendimo. Būkite atsargūs važiuodami, venkite ginčų su įvairiais pareigūnais, savo vadovybe ir kolegomis.

Skorpionas –
Gražiais pažadais, optimistiškomis perspektyvomis jus bus lengva suklaidinti, kai tvarkysite finansinius reikalus. Nepasiduokite daugumos nuomonei ar partnerių spaudimui. Visiškai netinka aiškintis santykių su antrąja puse.

Šaulys –
Gali apimti įtarimai be pagrindo, kaip ir kilti pasitikėjimas tuo ir ten, kur reikėtų pasisaugoti. Būkite itin atidūs ir susikaupę rašydami, skaičiuodami, dirbdami su dokumentais, vairuodami automobilį. Tikrinkite gautą informaciją. Geriau niekam nieko nežadėkite.

Ožiaragis –
Blogas laikas apibendrinimams, išvadoms, atsakingiems dalykiniams sprendimams priimti. Mažiau dėmesio kreipkite į nemalonias detales: per jas tik susierzinsite, neišvysite visumos, nesugebėsite objektyviai įvertinti reikalo. Antra dienos pusė palankesnė moterims.

Vandenis – Nepervertinkite savo galimybių, nesivelkite į avantiūras. Vis dėlto jausitės geriau už kitus, paprasčiau išsisuksite iš sudėtingos situacijos. Nepriekaištaukite, nepavyduliaukite sutuoktiniui ar žmogui, kurį mylite.

Žuvys –
Neskubėkite įsižeisti: ko gero, tai tik gyvenimo smulkmenos. Pasaugokite sveikatą ir gerus santykius su mylimu žmogumi.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

 

{parasas}