Horoskopas pirmadieniui 02-21

Avinas – Sunkokas laikas: gali būti sunku suderinti darbą ir malonumų poreikį. Reikėtų labiau pasaugoti bent tai, ką realiai turite.

Tauras – Nepasikliaukite kieno nors autoritetu, svetimomis, nepatikrintomis nuomonėmis, venkite garsiai sakyti savąją, už ką nors laiduoti, tvirtinti dalykus, kurių nesate patikrinę. Venkite kalbų apie jūsų ateities planus, ypač susijusius su profesine veikla ar santuoka.

Dvyniai – Vargu ar būsite teisingai suprasti, deramai įvertinti savo vadovų ir netgi artimiausių žmonių. Šiandien visai netinka kreiptis su svarbiais pasiūlymais į aukštus, įtakingus asmenis: galite savo reikalui rimtai pakenkti.

Vėžys –
Partneriai, net draugai gali apvilti. Pasikliaukite vien savimi ir būkite pasiruošę netikėtam planų suirimui.

Liūtas
– Nesinervinkite, šiandien negali viskas klostytis taip, kaip reikia. Jums šis metas gali būti itin sunkus, kai verta daugiau ilsėtis, likti namuose, jei tik tai leidžia aplinkybės.

Mergelė – Būkite kuklesni, atsargesni, nieko neprašykite, nereikalaukite, neprisiimkite jokių rimtų įsipareigojimų. Venkite ginčų, atsargiai vairuokite.

Svarstyklės –
Tikėti sėkme ar kieno nors gerais norais pavojinga. Gali atsirasti naujų keblumų per veiklos partnerius. Netinkamas laikas aiškintis santykius su sutuoktiniu, jei neketinate skirtis.

Skorpionas –
Net jeigu jausitės puikiai, niekur nerizikuokite. Ypač reikėtų vengti ką nors žadėti, skolinti pinigus ar vertingus daiktus. Galimi rūpesčiai dėl šeimos, giminaičių.

Šaulys – Pasyvumas bus naudingas, taip neįsivelsite į pavojingus reikalus. Pasistenkite daugiau laiko praleisti namuose, labiau padėti artimiesiems. Darbe nepersistenkite dėl vadovo, vargu ar jis tai supras, juolab įvertins.

Ožiaragis – Apgaulingas metas: niekur nepersistenkite, nesivelkite į jokias avantiūras, niekam nieko nežadėkite. Gali paaštrėti nesutarimai šeimoje. Būkite atidesni vaikų elgesiui, kadangi gali atsikartoti senos problemos.

Vandenis – Aiškinkitės savo silpnąsias vietas, ieškokite klaidų ir nepasiduokite panikai, jei išgirsite kokią nors negerą naujieną: galimas dalykas, kad kas nors ką nors supainiojo.

Žuvys – Galite patirti stresą per artimą žmogų, sutuoktinį, dalykinį partnerį. Kad ir kas įvyktų, blogas laikas teisti, kaltinti, aiškintis teisybę. Tačiau problemos gresia ir dėl senų, neįvykdytų pažadų, negrąžintų skolų. Šarvuokitės kantrybe.

 

Šaltinis: vytautus.com