2010 m. Birželio 18 d. Penktadienis

169 metų diena, 24 metų savaitė.  braškės

Saulė teka 04:41, leidžiasi 21:58. Dienos ilgumas 17:17. Jaunatis.

Oro temperatūra dieną +19 iki +21, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas pietvakarių, 4-6 m/s. Oro temperatūra naktį +13 iki +15, debesuota, be kritulių. Vėjas pietų, 5-7 m/s. 

Dienos mintis – Nesipyk su žmona vakare, nes turėsi miegoti vienas. (KINŲ IŠMINTIS) 

Sveikiname – Marcelinus, Morkus, Ginbutus, Vaivas, Arnulfus, Marinas.

Dienos horoskopas:

Avinas – jaukumo, ramybės stoka vidaus bei išorės pasaulyje gali paskatinti nesaikingai išlaidauti, ieškoti vienadienių meilės nuotykių ir pan. Tik susikaupimas, ryžtas padės įveikti kliūtis, įgyvendinti planus. Susiimkite.

Jautis – nors ir kaip magės pasinaudoti įvairiomis nuolaidomis, atsinaujinti, bet neiššvaistykite visų turimų pinigų. Galvokite apie dalykus, kurie iš tikrųjų yra svarbūs, venkite skubotų sprendimų, rizikos. Stenkitės gyventi praktiškai ir ekonomiškai.

Dvyniai – diena žada aibę kontaktų. Šiuo metu gauta informacija, žinios, netgi pokalbiai su kaimynais, artimaisiais skatins diskusijas. Tačiau ne tik linksminkitės ir diskutuokite, bet ir paplušėkite – juk susikaupė nemažai darbų.

Vėžys – blaivus protas gali šiek tiek veikti jūsų nuostatas, tačiau savimeilė bei turto, komforto troškimas tikriausiai ims viršų. Galimi emociškai įtempti pokalbiai su antrąja puse, draugais. Jausitės atsakingas už savo vaikų poelgius.

Liūtas – būtų gerai, kad pasistengtumėte įveikti kliūtis, trukdančias geriau suprasti vieniems kitus su jaunąja karta, mylimu žmogumi. Patartina bendra pramoga, išvyka į teatrą, koncertą.

Mergelė – jei su kažkuo nesutariate, ieškokite naujų bendravimo būdų, koreguokite strategiją. Pravartu daugiau dėmesio skirti savo sveikatai, mitybai, higienai bei įvaizdžio kūrimui. Būkite savikritiški, taisykite savo trūkumus.

Svarstyklės – galite tikėtis partnerio paramos bei supratimo, ypač jei teks grumtis su konkurentais, kam nors oponuoti. Kita vertus, geri santykiai, net meilės romanas gali imti klibėti dėl politinių nesutarimų.

Skorpionas – galvosūkių gali sukelti finansiniai formalumai. Tikriausiai teks mokėti mokesčius, grąžinti skolas, sudaryti arba nutraukti nuomos ar komercinę sutartį, parduoti ar įsigyti vertingą daiktą.

Šaulys – kalbos suksis apie studijas, projektus, tolimas keliones, galbūt ruošitės kažkur vykti. Šiek tiek nerimo kels padidėjusios išlaidos ir sumažėjusios pajamos. Trūks vidinio komforto, o tai stengsitės kompensuoti išoriniais malonumais.

Ožiaragis – norėsite nustebinti aplinkinius ir kolegas savo pastebėjimais, sumanymais, tačiau juose gali būti daug nekonkretumo, fantazijų. Nepersistenkite koketuodamas darbe – tai gali pasirodyti nesubtilu.

Vandenis – jūsų norai ir ambicijos bus nemažos, norėsite pasireikšti. Jei dalyvausite renginiuose, tikriausiai aktyviai bendrausite ir stengsitės būti pastebimas. Panašu, kad atskleisite dar nepažintus savo bruožus ir tuo kažką suintriguosite, o gal ir suviliosite.

Žuvys – šiandien bet kokius santykius galima lengvai sugadinti, jei nepateisinote kitų žmonių lūkesčių, vilčių. Leistis į abejotinus nuotykius neverta – nemalonumų bus daugiau nei malonumų. Pasinaudojęs netikėta užuomina galite išspręsti aktualų reikalą.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}