Šeštadienio horoskopas 01-29

Avinas – Ši diena privers rimčiau pamąstyti apie asmeninių santykių ateitį, perspektyvas. Aiškiai pajusite, kas jūsų asmeniniame gyvenime yra netobula, neteisinga. Silpni, klibantys ryšiai gali patirti krizę arba galutinai nutrūkti.

Tauras – Tikėtinas kontaktas su žmogumi, kurį laikote konkurentu arba kažkokių jūsų problemų šaltiniu. Pasitelkite kantrybę ir diplomatiją, jei bendravimo neįmanoma išvengti.


Dvyniai –
Tikriausiai būsite kupini optimizmo, naujų vilčių. Gal netgi pakliūsite į iliuzijų voratinklį. Nekelkite didelių tikslų, jei tam dar nėra tinkamo pagrindo. Eikite pirmyn mažais žingsneliais, neužbėgdami už akių įvykių tėkmei.

Vėžys – Ši diena gali įnešti sumaišties į jūsų vidinį pasaulį. Atrodys, kad užsiimate ne visiškai tuo, kuo turėtumėte. Veikiausiai tai bus trumpalaikės abejonės, kurias išsklaidys ar nustums į pasąmonę nebaigti darbo reikalai ar kiti rūpesčiai.

Liūtas – Kolektyvinis darbas, bendravimas teiks ir malonių, ir slogių įspūdžių, emocijų. Tikriausiai susipainiosite savo santykiuose, požiūriuose. Kažkas iš draugų, pažįstamų gali nustebinti. Nedarykite skubotų išvadų.

Mergelė –
Nepatartina vykti į didelius renginius, įtemptai dirbti – tai gali atsiliepti jūsų sveikatai. Taip pat neįsivelkite į intrigas, apkalbas, nelegalią veiklą, nes tai nemaloniai atsisuktų prieš jus.

Svarstyklės – Tikėtina, kad jus kamuos neaiškios baimės, netikrumas dėl asmeninių santykių, sveikatos ir pan. Atrodys, jog niekam nerūpite. Net jei viskas krenta iš rankų, pasistenkite valdytis. Kol kas nepriimkite konkrečių sprendimų.

Skorpionas – Itin parūps materialūs dalykai, pinigai. Norėsite būti teisingi, dosnūs, bet tuo pačiu nieko neprarasti. Finansuose, komercijoje išties derėtų viskuo abejoti ir tikrinti, o asmeniniuose santykiuose, šeimoje vertėtų nevengti dalintis bei duoti.

Šaulys – Stenkitės būti objektyvūs, tolerantiški. Nemokykite kitų, kaip gyventi. Visų pirma atsigręžkite į save ir savo aplinką – ar viską darote nepriekaištingai? Vairuokite atsargiai, nes įtampa, išsiblaškymas susilpnins jūsų reakciją.

Ožiaragis – Išvengti nesusipratimų bus gana nelengva. Neskubėkite pradėti naujų darbų. Venkite alkoholio, sunkiai virškinamo maisto. Stenkitės sutelkti valią ir pasisemti optimizmo iš gerų prisiminimų, svajonių.

Vandenis – Būsite patrauklūs, seksualūs, tačiau jūsų aplinkoje yra žmonių, linkusių jums kenkti. Kas beįvyktų, nepraraskite savigarbos ir padorumo. Rūpestingiau prižiūrėkite vaikus, saugokite juos nuo pavojų.

Žuvys – Šiandien labiau prispaus darbai. Gali pasirodyti, kad jūsų situacija gana kebli – pajusite slaptą priešpriešą, kolegų nepritarimą ar kitų trikdžių. Nesistenkite įgyvendinti nieko naujo, svarbaus ar rizikingo. Verčiau apibendrinkite tai, kas atlikta.

 

Šaltinis: vytautus.com