2010 m. Lapkričio 22 d. Pirmadienis

326 metų diena, 47 metų savaitė.

Saulė teka 08:00, leidžiasi 16:19. Dienos ilgumas 08:09. Pilnatis.

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo +3 iki +5, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas rytų, 1-3 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +2 iki +4, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas šiaurės, 1-3 m/s.

Dienos mintis – Reikia nemąstyti apie „rytojų“, nes „rytoj“ iš esmės reiškia mirti. (A. Kamiu)

Sveikiname – Cecilijas, Ciles. Steigintus, Dargintes.

Šiandien: Pasaulinė sveikinimosi diena. Pasaulinė televizijos diena. Pasaulinė diena žuvusiems eismo įvykiuose atminti.

Dienos horoskopas:

 

Avinas – Pasižymėsite puikia intuicija, subtiliu skoniu ir elgesiu. Pajusite šilumą bei užuojautą mažiau laimingiems žmonėms. Norėsite intymumo. Vakaras turbūt bus nepaprastas savo paslaptingumu, romantiška dvasia.

Tauras –
Šiandien gresia ne tik jausmų gausa, bet ir svaigalų perteklius. Taip galima per anksti „smigti”. Jei šito išvengsite, vakaras bus romantiškas, žadantis meilės svajonių išsipildymą, kūrybinį, artistinį sublizgėjimą.

Dvyniai –
Puikus metas sudaryti sutartis, pirkti dovanas, tartis dėl kredito. Turbūt pavyks naudinga linkme pakreipti aktualius reikalus.

Vėžys –
Puiki diena reikalams, susijusiems su mokslu, informacija, reklama, komercija. Pasitaisys santykiai su artimos aplinkos žmonėmis, ne pas vieną užsuksite į svečius ir pats svečių sulauksite.

Liūtas –
Galite susitikti su asmeniu, pasirengusiu jums pasiūlyti neblogą sandorį arba pakonsultuoti dėl reikalų, susijusių su nekilnojamuoju turtu, komercija, nuoma, apdaila.

Mergelė –
Jei esate susijęs su šou verslu, šiandien turėsite galimybių sublizgėti bei užsidirbti pinigų. Puoselėsite meilės svajones. Yra vilties, kad jos pildysis.

Svarstyklės –
Palanku ieškoti naujų dalykinių, verslo galimybių, protekcijų. Jei šiandien suspėsite pakeisti, pagerinti savo įvaizdį, tai neliks neįvertinta. Maudysitės komplimentuose ir svaigsite nuo romantiškų apžavų. Nepiktnaudžiaukite svaigalais.

Skorpionas –
Labai aktualus bus meilės arba verslo partnerystės klausimas. Galbūt įsigysite naudingą sąjungininką ir pan. Laukia sėkmė ir kūrybiniuose projektuose.

Šaulys –
Tikriausiai bus kalbama apie dalykinį užsakymą, sutarties tęsimą ar pan. Palanku ieškoti partnerių, rėmėjų. Gali nutikti kažkas, apie ką svajojote, bet netikėjote, kad tai galėtų virsti realybe.

Ožiaragis – Galite gauti viliojantį pasiūlymą, susijusį su užsieniu. Palanku vizituoti svarbius asmenis, tartis dėl perspektyvų. Arba raskite galimybių sutikti juos tokioje aplinkoje, kur iki šiol dar neteko.

Vandenis – Gana nuotaikinga diena, nors nestigs rūpesčių ir suksitės kaip voverė. Nuo pat ryto trauks svaigalai arba teks bendrauti su apsvaigusiais veikėjais.

Žuvys –
Tikėtinas didelis ir dosnus dėmesys iš senų gerbėjų ir naujų pažįstamų. Bus intriguojančių pasiūlymų, gerų naujienų.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}