Horoskopas pirmadieniui 01-02

Avinas – Reikšmingas metas karjerai – būkite aktyvūs. Tinkamas laikas svarbiam pokalbiui su vadovu. Beje, šiandien viskas, net galimi nesklandumai, bus naudingi.

Tauras – Puikus laikas užmegzti partneriškus santykius, pasirašyti susitarimus. Jei jūs su sutuoktiniu norite išspręsti seną ginčą, reikėtų kreiptis pagalbos į draugus.

Dvyniai – Neskubinkite įvykių, bet mokėkite pasinaudoti draugo, artimųjų siūloma pagalba. Palanku spręsti konfidencialias problemas, aiškintis slaptas intrigas prieš jus.

 

Vėžys – Puikus laikas, kai galite tapti geriausi. Tiesa, pirmiausia teks atitaisyti jau padarytas klaidas. Galima reikšminga karjerai pažintis. Tinkamas metas pasikalbėti su savo vadovu ar būsimu darbdaviu.

 

Liūtas – Didelių darbų diena: neatsisakykite papildomo krūvio darbe. Gauti pasiūlymai bus naudingi, patartina juos priimti. Palanku pasirašyti darbdavystės sutartis.

 

Mergelė – Šaunus metas, daugiau laimėsite, jei veiksite bendrai su aplinkiniais. Kovą už principus pakeiskite bičiulyste. Ieškokite kompromisų. Puikus laikas dalykiniams susitikimams, dokumentams tvirtinti.

 

Svarstyklės – Savaime ar jums nežinant gali išsispręsti sudėtingas reikalas. Palanku pirkti buitinę techniką, santechniką.

 

Skorpionas – Nebijokite rizikuoti, nebūkite rimti, šiandien žaiskite. Palankus metas kūrybinių profesijų atstovams, taip pat įsimylėjusiems: tinka kovoti už mylimo žmogaus pripažinimą.

 

Šaulys – Būkite sau reiklesni ir šios dienos laimėjimai veikloje gali tapti išskirtiniai. Spręskite karjeros problemas. Gautus naujos veiklos pasiūlymus priimkite, jie lems sėkmę. Gera diena atlikti svarbius sveikatos tyrimus.

 

Ožiaragis – Ieškokite jus suprantančių asmenų. Puiki proga užmegzti ne tik draugiškus, bet ir naudingos dalykinės partnerystės ryšius.

 

Vandenis – Verta rizikuoti veikloje. Jei jūsų intuicija išplėtota, nuojautos pasitvirtins ir jums pavyks teisingai numatyti dabartinių veiksmų pasekmes. Gera diena konfidencialiems susitikimams ar susitarimams.

 

Žuvys – Pripažinimo metas: jūsų mintys, idėjos ras atgarsį. Palanku plėsti savo veiklą, susitikti su užsienio partneriais, pasirašyti sandorius. Būsite išradingi ir kūrybingi.

 

Šaltinis: vytautus.com