2010 m. Birželio 06 d. Sekmadienis

157 metų diena, 22 metų savaitė.  

Saulė teka 04:46, leidžiasi 21:49. Dienos ilgumas 17:03. Delčia.

Oro temperatūra dieną +19 iki +21, debesuota su pragiedruliais, trumpalaikiai lietūs. Vėjas vakarų, 2-4 m/s. Oro temperatūra naktį +5 iki +7, giedra, be kritulių. Vėjas šiaurės, 1-3 m/s. 

Dienos mintis – Lengva patarti, sunku padėti. (LIAUDIES IŠMINTIS) 

Sveikiname – Bogumilus, Klaudijus, Norbertus, Taurus, Mėtas, Paulinas.

Šiandien – Tėvo diena.

Dienos horoskopas:

Avinas – nesusiviliokite abejotinais pasipelnymo būdais, kuriuos pirš įtartini asmenys. Pravartu ieškoti kolektyvinių sprendimų, demonstruoti, ką sugebate. Meilės santykiuose padaugės aistros, bet kartu – ir įtarimų, pavydo.

Jautis – galimi interesų neatitikimai, slaptos intrigos. Galbūt jums pritrūks pinigų, o tie asmenys, kurie jums galėtų padėti arba yra skolingi, bus pasyviai abejingi. Nesivaržykite į juos kreiptis, subtiliai „paspauskite”.

Dvyniai – nebūkite pernelyg griežti ir reiklūs tiems, su kuriais kartu gyvenate, dirbate. Įdomių perspektyvų turėtų pasiūlyti žmonės iš toli. Galbūt nustebins per partnerį gauta informacija arba tiesioginiai jo pareiškimai, netikėti poelgiai.

Vėžys – daug dirbsite, skaičiuosite ir planuosite. Nusimato materialinė nauda, pasipelnymas. Suaktyvės romantikos ištroškę jums neabejingi asmenys. Tiesa, laiko atsakui jums gali pritrūkti – greit suliepsnoję, jie gali greitai ataušti.

Liūtas – nusimato įdomių susitikimų ir pokalbių. Situacija bus intriguojama. Spėliosite, ar sekasi įtikti dominančiam objektui, ar be reikalo neriatės iš kailio. Atsakymą galėsite tik nujausti, nes apie perspektyvas kol kas nebus kalbama.

Mergelė – gali prasiveržti ilgai kaupta įtampa tarp jūsų ir artimo žmogaus ar dalykinio partnerio. Pasisaugokite traumų. Būtų gerai, jei leistumėte sau kiek atsipūsti, atstatyti sveikatą, pasirūpinti grožiu.

Svarstyklės – šiandien ant kortos galite pastatyti ne pagal galimybes, o iš gryno azarto ar aistros. Nusimato egzotiški potyriai su ne mažiau pikantiškomis pasekmėmis. Seksis kūrybinės sferos atstovams.

Skorpionas – iš ryto lydės darbiniai nesklandumai (jei šiandien dirbate), tačiau popiet situacija turėtų pasikeisti į gera. Galbūt kas nors sutiks tarpininkauti, jeigu ieškote darbo. Netingėkite paieškoti kelio į suartėjimą, romantiką, jei to trokštate – yra tikimybė, kad jums pavyks.

Šaulys – galite nukentėti dėl nesitaikstymo su neteisėtais kitų asmenų veiksmais, siekiais. Tikriausiai įgysite priešų. Tačiau tuo pat metu kai kurie jums nepalankūs asmenys gali tapti draugais, aistringais gerbėjais.

Ožiaragis – dėl pinigų, skolų, mokesčių, alimentų augs įtampa. Partneris arba dosnus rėmėjas gali sutikti jums padėti, tačiau iškels kažkokias ypatingas sąlygas. Galbūt atsiras papildomas pajamų šaltinis arba apie tai bus kalbama.

Vandenis – šiandien visa savo esybe veršitės iš kasdienybės. Dirbdami svajosite apie atostogas, pramogas, o jeigu atostogaujate – apie egzotiškus nuotykius. Tikriausiai planuosite kelionę arba jau mėgausitės įspūdžiais toli nuo namų.

Žuvys – iš ryto galimas emocinis stresas. Tačiau popiet įvyksiantys pokalbiai, susitikimai bus konstruktyvūs ir naudingi. Galbūt aptarsite numatomą komandiruotę, vizitą. Vakare susitiksite su draugais, bendraminčiais.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}