Horoskopas ketvirtadieniui 04-28

Avinas – Jeigu šiandien netyčia su kuo nors susipažinsite, tai gali virsti tikra bičiulyste. Pasireikš tikrieji draugai – jie padės teisingai apsispręsti jums svarbiu klausimu. Pagaliau jums pavyks įveikti vidinę krizę, rasti išeitį tvarkant dalykinius ir finansinius reikalus.

Tauras – Sėkminga diena: gali išsipildyti sena svajonė ar ateiti nuoširdi pagalba, patarimas. Ieškokite rėmėjų, įtakingų globėjų, užtarėjų. Šios dienos pamokymai, dalykiniai pasiūlymai itin vertingi. Svarbūs bus ir susitikimai, pokalbiai su užsieniečiais, taip pat su dvasininkais.

Dvyniai – Geras laikas reikalams tvarkyti. Gali įvykti kai kas nepaprasta, labai reikšminga. Laukia naudingi karjeros pokyčiai. Gautus darbo pasiūlymus verta priimti. Padaugės aiškumo ir dėl meilės.

 

Vėžys – Žavus laikas, galite patirti didelę, nepaprastą sėkmę. Atsiverkite meilei, džiaugsmui, gyvenimui ir būkite dosnūs – jūsų laukia geros permainos.

 

Liūtas – Lemtingi susitikimai, lemtingi išgirsti žodžiai, gauti pasiūlymai, patarimai. Imsite daug ką kitaip suprasti, matyti. Niekur nesiveržkite, pajuskite, ką jums diktuoja gyvenimas. Veikti neskubėkite – neišgyvenkite, jei šiandien ko nors nesuspėsite.

 

Mergelė – Pergalės metas: sulauksite pripažinimo kaip geriausi. Galima priimti svarbius sprendimus, susijusius su veikla ir šeima, taip pat gyvenamąja vieta.

 

Svarstyklės – Būsite kupini įkvėpimo, geriausių nuojautų, meilės. Tinkamas laikas spręsti finansines problemas, tvarkyti piniginius, nekilnojamojo turto reikalus. Galimi netikėti sėkmingi radiniai.

 

Skorpionas – Galite apie save sužinoti itin svarbių, reikalingų dalykų. Geras metas dalykiniams susitikimams bei susitarimams, veiklai, dokumentams tvarkyti, darbams sisteminti – šviesi galva, džiugi nuotaika. O aplinkiniai noriai su jumis bendraus, sieks padėti, kartu veikti. Galite įgyti puikių draugų, padėjėjų.

 

Šaulys – Nors ši diena ir visapusiškai šauni, sėkmė lydės tik tuo atveju, jei paisysite šeimos, sutuoktinio nuomonės ir interesų. Laimė ateis per partnerius, sutuoktinį. Tad būkite kuklesni, kantresni, siekite prisiderinti, pirmi nusileisti. Geras laikas tvarkyti reikalus, susijusius su tarnyba, taip pat nekilnojamuoju turtu, žeme, investicijomis.

 

Ožiaragis – Džiaugsmo, kūrybinės sėkmės, meilės diena. Kad ir ko imsitės, tai suteiks pasitenkinimą, duos naudos. Daugiau bendraukite su vaikais, jie suvoks ir perims jūsų tiesas.

 

Vandenis – Verta tvarkyti tarnybos reikalus, tinka pereiti į naują darbovietę. Beje, laimė gali nusišypsoti ir neturintiems darbo, ypač per užsieniečius. Tinka pasirašyti ilgalaikes darbdavystės sutartis.

 

Žuvys – Tampate objektyvūs ir teisingi – pats laikas įvertinti geriausias sutuoktinio puses. Rinkitės ir dalykinius partnerius, aptarkite su dabartiniais veiklos plėtimo perspektyvas. Puikus laikas svarbiems susitikimams su užsieniečiais.

 

Šaltinis: vytautus.com