2010 m. Liepos 26 d. Pirmadienis

207 metų diena, 30 metų savaitė.  

Saulė teka 05:16, leidžiasi 21:33. Dienos ilgumas 16:17. Pilnatis. 

Oro temperatūra dieną nuo +18 iki +20, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas šiaurės, 2-4 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +16 iki +18, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas šiaurės, 1-2 m/s .

Dienos mintis – Gyvenimas – tai begalinis tobulėjimas. Laikyti save tobulu – reiškia pražudyti save. (F. HEBELIS)

Sveikiname – Joakimus, Onas, Daugintus, Eigirdes, Jokimus.

Dienos horoskopas:

Avinas – jums šiek tiek trūks kantrybės ir tolerancijos. Kitokią nuomonę turintys namiškiai provokuos ir kels įtampą. Geriausia bus, jei įniksite į namų ar kitokią ruošą ir nesivelsite į diskusijas.

Jautis – šiandien būsite pasirengęs šėliojimams, nuotykiams. Smagaus ūpo užteks viskam – darbui, intensyviam bendravimui ir romantikai. Tik nepatartina mėginti savo meilės problemas spręsti „svetimose teritorijose”.

Dvyniai – taip jau viskas klostosi, kad net šiandien neturėsite atokvėpio nuo darbų. O jei ūkiniai rūpesčiai nekamuos, energiją magės išlieti sporte. Nemaža tikimybė persitempti, susirgti.

Vėžys – rasite priežasčių kritikuoti aplinkinius, akcentuoti nesutarimus. Kita vertus, jums šiandien bus itin svarbi antrosios pusės, draugų parama, supratimas, kitaip galite pasijusti labai pažeidžiamas.

Liūtas – norėsite ko nors supurtančio protą ir kūną. Jeigu aplinkiniai ir antroji pusė bus tolerantiški, linkę nusileisti, ginčų ir skandalų išvengsite, bet tai jūsų nedžiugins. Tikriausiai geriau veiktų audros ir dramos.

Mergelė – panašu, kad nekasdieniškai praleisite laisvalaikį. Galbūt teks bendrauti su įdomiu asmeniu. Išsakytos protingos mintys sumažins įtampą, sugebėsite objektyviau pažvelgti į situaciją bei savo norus, planus.

Svarstyklės – visos jūsų mintys suksis apie profesinius reikalus. Būtų gerai, jei sugebėtumėte atsikratyti minčių apie darbą, politiką, karjerą ir pasimėgautumėte namų komfortu bei ramybe.

Skorpionas – šiandien galite dalyvauti kolektyviniame renginyje. Turėsite galimybę pasidžiaugti draugų ir simpatijų dėmesiu. Galbūt užmegsite ypatingos reikšmės ryšį.

Šaulys – šiandien būsite gana neatsparus infekcijoms. Yra tikimybė, kad galite susivilioti kažkokiu miglotu pasiūlymu. Ši diena neabejotinai palanki poilsiui vienatvėje, apmąstymams, laiškams rašyti, meninei kūrybai.

Ožiaragis – šiandien atgausite jėgas, pasitikėjimą savimi. Būsite pasirengęs ginti savo tiesas ir tikslus. Nuotaiką gali pakelti smagus renginys ar išvyka, nepažįstamas žmogus arba malonus pokalbis telefonu.

Vandenis – sieksite jaukumo namuose ir pertekliaus savo piniginėje bei skrandyje. Dieną praleisite ramiai, tačiau gresia persivalgyti. Papildomas darbas, rankdarbiai, meistravimas teiks malonumą, ypač dėl to, kad tai papildys piniginę.

Žuvys – būsite pasiryžęs daug nuveikti artimų žmonių, draugų labui. Nemažai laiko galite praleisti rašydamas laiškus, naršydamas po internetą arba prie vairo. Kai kuriuos jūsų planus gali sujaukti svečio vizitas, netikėta žinia.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}