Horoskopas ketvirtadieniui 12-29

Avinas – Tikėtina, kad už savo pastangas tarpininkauti, padėti, jūs būsite įvertintas. Yra vilties, kad atsiimsite skolą, gausite kompensaciją, alimentus. Kita vertus, gali kilti nenumaldomas noras leisti pinigus pageidaujamiems daiktams, skanėstams.

Tauras – Galite gauti įdomią žinią, pasiūlymą. Būsite nusiteikęs domėtis su tolimomis šalimis susijusiais dalykais, plėsti savo pažintinį horizontą, planuoti ateities perspektyvas. Tiktų pabendrauti su užsieniečiais, rinkti medžiagą moksliniam darbui.

 

Dvyniai – Sugebėsite padaryti gerą įspūdį daugeliui žmonių. Atrodysite protingas, kupinas įdomių idėjų ir planų. Nors sulauksite pritarimo, tačiau už jūsų nugaros bus ir slapto priešiškumo, intrigų. Nesureikšminkite to, bet ir neskatinkite.

 

Vėžys – Jus sups nemažas būrys draugų ir gerų pažįstamų. Bendraudamas, tardamasis su aplinkiniais galite išsiaiškinti svarbių dalykų ir netgi ypatingų paslapčių. Vakare jau nebetiks šurmulys, draugija. Pajusite stiprų vienatvės poreikį.

 

Liūtas – Proto ir intuicijos sąjunga bus geriausias jūsų talkininkas. Kaupkite jėgas, apmąstykite savo planus, žvelkite giliau, nes paviršinis įvykių ir informacijos raibuliavimas neatskleidžia tiesos. Gali pasitvirtinti tai, ką šiek tiek nujaučiate.

 

Mergelė – Panašu, kad sieksite atgaivinti savo santykius su dominančiais asmenimis, plėsti pažinčių ratą. Vilsitės iš to turėti malonumų bei naudos. Turbūt taip ir bus. Tačiau nepamirškite, kad anksčiau ar vėliau už viską reikia atsilyginti.

 

Svarstyklės – Šiandien jums gali pavykti užsidirbti daugiau pinigų arba palankiomis sąlygomis įsigyti vertingą daiktą, gauti paramą. Tačiau lengvai gavęs, lengvai galite ir prarasti. Venkite išleisti daugiau nei leidžia realus šeimos biudžetas.

 

Skorpionas – Diena bus gana maloni. Be vargo seksis atlikti įprastus darbus, džiugins kūryba, mokslas, bendravimas su įvairiais žmonėmis, susirašinėjimas. Vakare nuo visko atsipūsite jaukiuose namuose. Noriai bruzdėsite virtuvėje, buityje.

 

Šaulys – Visuose šiandienos kontaktuose patartinas santūrumas ir subtilumas. Venkite didelės skubos, siekite ramybės. Neverta imtis ko nors naujo. Pasinaudokite įgyta išmintimi, patirtimi, jei norite kažkam padaryti įspūdį, sužavėti.

 

Ožiaragis – Turėtumėte noriai imtis kūrybinės ar su šou verslu susijusios veiklos. Tikėtina, kad būsite pakviestas į pramogų renginį, pasimatymą, ruošitės pobūviui arba pradėsite lankyti šokių pamokas, sporto užsiėmimus. Galite susitikti su senu gerbėju.

 

Vandenis – Kasdienis darbas, kūryba žada neblogus poslinkius. Naujas idėjas dar derėtų subrandinti, o seniau pradėtą projektą reikia paskubėti įgyvendinti. Vakaras skatins meilės jausmus. Bus labai svarbu jausti draugišką partnerio petį.

 

Žuvys – Tikėtinos neblogos naujienos, sėkmė visuomeniniuose, teisės reikaluose. Galbūt abipusiu susitarimu pratęsite svarbų bendradarbiavimą. Turėsite galimybių atnaujinti ir užmegzti romantiškus bei draugiškus ryšius.

 

Šaltinis: vytautus.com