Sekmadienio receptas

Saldžiarūgštė kiauliena 

Jums reikės:

500 g kiaulienos filė,
1/3 stiklinės miltų,
0,5 šaukštelio kepimo miltelių,
druskos,
aliejaus.

Padažui:

skardinės konservuotų ananasų,
3 morkų,
žalios paprikos,
2 šaukštai acto,
šaukšto kukurūzų miltų,
cukraus,
druskos.

Paruošimo būdas:

Į miltus įberti druskos, kepimo miltelių, užpilti vandeniu ir užmaišyti tirštą tešlą. Įdėti supjaustytą mėsą. Į keptuvę dėti tešloje apvoliotus mėsos gabaliukus ir kepti.

Paruošti padažą: morkas, papriką supjaustyti. Keptuvėje pakepinti 3 minutes, paskui sudėti ananasų gabaliukus, supilti kukurūzų miltus, actą, suberti cukrų, įpilti ananasų sulčių, pasūdyti. Padažą užvirinti ir sudėti mėsą. Troškinti apie 5 minutes.

Skanaus!

{vtv2}