Sekmadienio receptas
Saldžiarūgštė kiauliena
Jums reikės:
500 g kiaulienos filė,
1/3 stiklinės miltų,
0,5 šaukštelio kepimo miltelių,
druskos,
aliejaus.
Padažui:
skardinės konservuotų ananasų,
3 morkų,
žalios paprikos,
2 šaukštai acto,
šaukšto kukurūzų miltų,
cukraus,
druskos.
Paruošimo būdas:
Į miltus įberti druskos, kepimo miltelių, užpilti vandeniu ir užmaišyti tirštą tešlą. Įdėti supjaustytą mėsą. Į keptuvę dėti tešloje apvoliotus mėsos gabaliukus ir kepti.
Paruošti padažą: morkas, papriką supjaustyti. Keptuvėje pakepinti 3 minutes, paskui sudėti ananasų gabaliukus, supilti kukurūzų miltus, actą, suberti cukrų, įpilti ananasų sulčių, pasūdyti. Padažą užvirinti ir sudėti mėsą. Troškinti apie 5 minutes.
Skanaus!
{vtv2}