2010 m. Lapkričio 14 d. Sekmadienis

318 metų diena, 45 metų savaitė.

Saulė teka 07:45, leidžiasi 16:21. Dienos ilgumas 08:36. Jaunatis.

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo +7 iki +9, debesuota, be kritulių. Vėjas pietvakarių, 2-4 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +7 iki +9, debesuota su pragiedruliais, lietus. Vėjas pietų, 4-6 m/s.

Dienos mintis – Nesiūlyk niekam to, ko pats nori; skoniai skirtingi. (D. B. Šo)

Sveikiname – Gotfridus, Ramantus, Saulenes, Emilius, Juditas.

Dienos horoskopas:

Avinas – Per didelis pasitikėjimas aplinkiniais, atvirumas pakenks jums. Neieškokite pagalbininkų, dabar esate gana stiprūs, kad vieni įveiktumėte esamus sunkumus, problemas. Vakaras palankus susitikti su artimais draugais.

Tauras – Taupykite jėgas ir laiką. Venkite nereikalingo bendravimo: tai gali atimti nemažai jėgų ir neduoti jokios naudos. Jei jums reikia gero patarimo, pasikalbėkite rūpimu klausimu su žinovu.

Dvyniai – Geras laikas, tik neišsigąskite netikėtai atsiradusių kliūčių, dabar jos bus lengvai nugalimos. Raskite laiko susitikti su senais draugais.

Vėžys – Daugiau laiko skirkite poilsiui, kitaip blogės savijauta, prastės nuotaika, apniks pesimistinės mintys. Būkite atidesni sveikatai. Taip pat pasaugokite pinigus ir turtą.

Liūtas – Jūsų įtaka aplinkiniams nors ir neregima, tačiau lemtinga. Būsite energingi, imkite iniciatyvą į savo rankas. Atlikite kuo daugiau reikalų, nieko neatidėkite rytdienai.

Mergelė – Tiktų spręsti finansines, turto problemas. Tiesa, ne pats geriausias laikas aptarinėti šeimos išlaidas, pirkinius, nes bus sunku rasti tenkinantį sprendimą. Neblogas laikas pirkti dovanas.

Svarstyklės
– Neblogas laikas konfidencialiems susitikimams ir susitarimams: pasinaudokite tuo. Galite gauti patarimą, pasiūlymą, kuris padės atskleisti dar nepanaudotus jūsų asmenybės ir jus supančių žmonių rezervus.

Skorpionas – Nepalankus metas: atsisakykite bet kokių atvirų, ryžtingų veiksmų. Daugiau kompromisų, blogas laikas diskutuoti su savo kolegomis, viršininku (jei jums šiandien tenka dirbti), taip pat artimaisiais, draugais.

Šaulys – Tai palanki diena bet kokiems reikalams tvarkyti. Beje, atkaklumu nieko nelaimėsite iš savo partnerių ir vaikų – tik dar labiau santykius sugadinsite. Nebūkite užsispyrę mokydami, auklėdami.

Ožiaragis – Apsivalymo nuo nuodingų minčių, prisiminimų, žmonių metas. Nepraleiskite progos susitvarkyti ir išmesti visų šiukšlių iš savo gyvenimo. Tvarkydami reikalus stenkitės neskubėti, niekam nieko neįrodinėti. Svarbių reikalų neatidėkite rytdienai.

Vandenis – Pasistenkite kuo taikiau praleisti šią dieną: tai laikas, kai galite įgyti ne tik sąjungininkų, bet ir stiprių priešų, konkurentų. Nelabai tinkamas laikas svarbiam pokalbiui su antrąja puse…

Žuvys – Sustiprės intuicija tvarkant dalykinius reikalus. Palanku atsiriboti nuo jums nemalonių asmenų. Gera proga ieškoti dingusių daiktų.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}