2010 m. Balandžio 13 d. Antradienis

103 metų diena, 15 metų savaitė. 

Saulė teka 06:25, leidžiasi 20:16. Dienos ilgumas 13:51. Delčia.

Oro temperatūra dieną +12 iki +14, mažai debesuota, be kritulių. Vėjas rytų, 2-4 m/s. Oro temperatūra naktį +2 iki +4, giedra, be kritulių. Vėjas rytų, 1-2 m/. 

Dienos mintis – Humoras – didi jėga. Niekas taip nesuartina žmonių, kaip smagus, nekandus juokas. (L. TOLSTOJUS)

Sveikiname – Martynus, Mingaudus, Algaudes, Idas.

Dienos horoskopas:

Avinas – būsite geranoriškai nusiteikę, dosnūs. Daug dėmesio skirsite vaikams, artimiems žmonėms. Vilios laisvalaikio pramogos, šou renginiai, sportas, loterijos, kūrybinė veikla. Tikėtini neblogi pasiekimai.

Jautis – būsite tikri darbštuoliai, dėl savęs ir kitų pasiryžę kalnus nuversti. Turėtumėte greitai ir nepriekaištingai atlikti dalykines ir buities užduotis, o vėliau dar dosniai skirti dėmesio tiems, kurie jus myli, laukia iš jūsų romantikos, pramogų.

Dvyniai – tikriausiai teks derinti savo norus, planus ir skonius su partnerių pageidavimais, nes tik kompromisinis sprendimas visiems išeis į naudą. Gerų dalykų galite prisigalvoti ir nuspręsti drauge su šeima.

Vėžys – būsite lengvai išvedami iš doros kelio, lengvabūdiški, domėsitės erotika, finansinėmis avantiūromis. Bus nemažai kalbama apie mokesčius, paskolas, paveldėjimą, draudimą. Kažkuo pasitarnaus ankstesnė patirtis ar buvęs partneris.

Liūtas – tikriausiai teks kalbėtis, derėtis profesiniais, verslo reikalais, dalyvauti pristatyme, susirinkime. Galbūt bus priimtas sprendimas, kuris jums teikia vilčių dėl platesnių perspektyvų. Bus už ką padėkoti draugui, pažįstamam asmeniui.

Mergelė – jei bus galimybė, susitikite su gerais bičiuliais, prasiblaškykite, atitrūkite nuo įgrisusių rūpesčių. Mokėkite pasidžiaugti svetima sėkme. Galbūt pavyks atnaujinti nutrūkusį, bet jums vis dar svarbų ryšį, partnerystę.

Svarstyklės – galite prisikurti įvairių iliuzijų, rožinių ateities planų. Sieksite patikimumo santykiuose, ištikimybės. Mintys, troškimai ir jausmai, nukreipti į sportą, kūrybą ar meilę, turėtų sėkmingai realizuotis.

Skorpionas – emocijų ir įvairiausių minčių sukels dominančio asmens poelgis jūsų atžvilgiu. Jei esate išvykę, ims kamuoti namų ilgesys, o jeigu sukatės kasdienybės verpete, pradėsite nerimauti, kad jūsų gyvenimas stokoja spalvų, prasmingumo.

Šaulys – rėmėjas, gerbėjas nustebins savo dosnumu, o gal kaip tik jūs atversite savo kilnią širdį ir piniginę asmeniui, kuris parodys deramą dėmesį, paglostys jūsų savimeilę. Galbūt kas nors grąžins skolą arba pavyks laimėti per loteriją, žaidimą.

Ožiaragis – stengsitės būti atlaidūs ir gailestingi tiems, kas jus nuskriaudė, įžeidė ar nesupranta. Galbūt paremsite giminaitį, draugą, nepagailėsite nuoširdžių patarimų arba patys to sulauksite iš artimos aplinkos asmenų.

Vandenis – šiandien dangaus įtaka skatins jūsų atvirumą, malonų elgesį su kitais. Galima nauda per reklamą, komercinę veiklą. Jei jums reikia pagalbos ar patarimo, visų pirma kreipkitės į artimus žmones. Nenuviltų ir meilės pasimatymas.

Žuvys – šauni diena meilei, pramogoms, sportui, taip pat užsiėmimams su vaikais, jiems lavinti. Su mylimu žmogumi galite aptarti santykių perspektyvas, ateities planus.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}