Horoskopas trečiadieniui 01-18

Avinas – Gali nustebinti gauta žinia, pažadas arba naujienos, susijusios su artimais žmonėmis, giminaičiais. Tik nepulkite daryti išvadų, nekurkite iliuzijų. Vertėtų pagalvoti apie sveikatos profilaktiką, dietą.

Tauras – Gali būti, kad atsiras nenumatytų kliūčių. Pasistenkite nedramatizuoti, nesinervinti. O jeigu įmanoma, šiandien apsiribokite paprastais buitiniais darbais, šeiminiais reikalais.

 

Dvyniai – Meilės ir finansiniuose reikaluose jums derėtų būti atsargesniam. Su pažįstamų pagalba galite mėginti išspręsti rimtą problemą, bet panašu, kad kažkas į tai pažvelgs pro pirštus. Pasidomėkite, kuo užsiima ir kaip jaučiasi jūsų vaikai.

 

Vėžys – Ne be reikalo baiminatės dėl savo reputacijos ar gerovės. Nebūkite lengvabūdiškas, nenumokite ranka į darbą, pareigas. Nepasiduokite abejotinoms pagundoms, venkite aferų.

 

Liūtas – Kiekviename žmoguje mokėkite vertinti tai, kuo jis yra savitas, ir nereikalaukite, kad pasikeistų. Tai garantuos puikų sutarimą. Tik neskubėkite gundytis rizikingais verslo pasiūlymais, bent jau kol kas nieko konkretaus nežadėkite.

 

Mergelė – Neskubėkite diegti staiga kilusių sumanymų – jie turi silpnų pusių. Galite mėginti susigrąžinti skolas, derėtis, ieškoti finansinės paramos. Bendraudamas su aplinkiniais apsišarvuokite kantrybe, kontroliuokite emocijas.

 

Svarstyklės – Šiandien prieš savo valią galite atsidurti tarpininkų, arbitrų vaidmenyje. Taip atsitiks, jei į konfliktus įsivels jums svarbūs žmonės. Turbūt jūs išties sugebėsite būti objektyviausi šioje situacijoje ir šiuo metu. Tai pasitarnaus ir kitur.

 

Skorpionas – Diena bus įtempta, ypač jei turite didelių ambicijų ir nenorite būti nustumtas į šešėlį. Balansuosite tarp troškimo būti dėmesio centre ir poreikio pasinerti į labai asmeniškus reikalus, atsipalaiduoti, pataikauti savo įgeidžiams.

 

Šaulys – Šiandien nelabai seksis susikalbėti su aplinkiniais turbūt todėl, kad pernelyg akcentuosite asmeninius interesus, o kitų negirdėsite, nesuprasite. Nederėtų manyti, kad visi turi stengtis jums įsiteikti, tenkinti jūsų kaprizus.

 

Ožiaragis – Šiandien jums gali kilti noras pasislėpti nuo visų sunkumų, pareigų ir žmonių. Deja, ši pozicija nepadės jums išspręsti problemų. Nederėtų plepėti apie savo ir kitų intymias paslaptis, skleisti gandų.

 

Vandenis – Šiandien teks nemažai bendrauti, galimos intriguojamos situacijos, susitikimai, kurie pažadins prisiminimus. Pasistenkite neįsivelti į pavojingą avantiūrą. Būkite dėmesingesnis savo sveikatai, atsisakykite alkoholio.

 

Žuvys – Pirmame plane šiandien atsidurs turtiniai interesai, mokesčių reikalai. Galite kažką gudraus sumąstyti šia prasme arba įsigyti nepigų daiktą. Galbūt vakare turėsite reikalų giminaičiais, vyksite į svečius arba eisite į kiną, koncertą.

 

Šaltinis: vytautus.com