2010 m. Rugpjūčio 21 d. Šeštadienis

233 metų diena, 33 metų savaitė.  

Saulė teka 06:03, leidžiasi 20:41. Dienos ilgumas 14:38. Priešpilnis. 

Oro temperatūra dieną nuo +17 iki +19, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas pietvakarių, 4-6 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +17 iki +19, debesuota, be kritulių. Vėjas pietvakarių, 7-9 m/s.

Dienos mintis – Bijai vilko – neik į mišką. (LIAUDIES IŠMINTIS) 

Sveikiname – Lindas, Pijus, Gaudvydus, Joanas, Kazimieras, Medeines.

Dienos horoskopas:

Avinas – nieko nesureikšminkite, likite saikingi. Nepriimkite jokių atsakingų veiklos sprendimų. Geras laikas apmąstymams. Vakaras susijęs su likimo dovanomis. Tai bus vidinės harmonijos atgavimo metas.

Jautis – šiandien dažniau patylėkite, nesiskųskite. Neliūdėkite dėl nuostolių, dėl to, kad esate suprasti tiktai formaliai ir apskritai neteisingai. Pasisaugokite vagių, sukčių. Vakare galimas malonus susitikimas, džiugi žinia.

Dvyniai – nepalankus metas. Geriausia niekuo rimtu neužsiimti darbe (jei šiandien tenka dirbti) ir daugiau laiko skirti poilsiui. Nepalanku vykti į keliones, komandiruotes. Galimas nelauktas pamirštos skolos grąžinimas.

Vėžys – geriausia būti toliau nuo darbo ir namų. Sutuoktiniams neblogai vakare aptarti nesutarimų priežastis, taikytis, jeigu esate susipykę.

Liūtas – rūpesčiai ir atsakomybės našta gali priversti rizikuoti tvarkant piniginius ir turto reikalus. Tai geriau atidėti. Pasaugokite sveikatą.

Mergelė – nieko griežtai neplanuokite: galite sugaišti laiką nenumatytoms kliūtims įveikti. Bet kokiu atveju jūs turite puikių draugų, įtakingų sąjungininkų, kurie jausis laimingi jums padėdami. Vakaras geras taikytis su pora.

Svarstyklės – galite netyčia sužinoti pinigų dingimo paslaptį, tikrąją nuostolių priežastį arba kai ką apie „užklasinę“ sutuoktinio veiklą… Netinkamas laikas imtis svarbių finansinių operacijų ir aiškintis meilės santykių. Pasaugokite savo turtą.

Skorpionas – gali atsiverti anksčiau nepastebėtos, nežinomos galimybės jūsų verslui ir finansinėms problemoms spręsti, tačiau tai nėra tinkamas laikas priimti lemtingą sprendimą: reikia viską apgalvoti, patikrinti. Galimos netikėtos dovanos, nelaukta pagalba, kai nesitikėsite, ir atvirkščiai – geras draugas gali atsisakyti padėti.

Šaulys – venkite nesutarimų su partneriais ar sutuoktiniu – vargu ar bent vienam iš jūsų pakaks sveiko proto, ypač jei mėginsite skaičiuoti šeimos nuostolius ir pajamas, įvertinti gerbėjų keliamą grėsmę.

Ožiaragis – būkite atidesni kelyje, net jei važiuosite visuomeniniu transportu, labiau saugokite asmeninius daiktus. Mokėkite negirdėti apkalbų apie artimus žmones ir venkite veltis į ginčus. Vakaras žada smagių netikėtumų.

Vandenis – apgaulingas metas, nebūkite patiklūs. Šiandien geriausiai seksis darbuotis namie, o darbe (jei ten tektų dirbti) galimi nesusipratimai. Venkite ginčų. Vakaras palankus romantiškam pasimatymui.

Žuvys – stenkitės nusiraminti: netinkamas laikas ką nors keisti, tad nepriimkite jokių lemtingų sprendimų. Pasaugokite vaikus ir nesiduokite išprovokuojami jų kaprizų. Nepatartina ko nors reikalauti iš mylimo žmogaus.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}