2010 m. Lapkričio 11 d. Ketvirtadienis

315 metų diena, 45 metų savaitė.

Saulė teka 07:39, leidžiasi 16:26. Dienos ilgumas 08:47. Jaunatis.

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo +6 iki +8, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas pietvakarių, 3-5 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +1 iki +3, debesuota, be kritulių. Vėjas vakarų, 4-6 m/s.

Dienos mintis – Valdyk aistras, antraip aistros užvaldys tave. (Epiktetas)

Sveikiname – Martynus, Vygintus, Milvydes, Anastazijas, Nastes.

Dienos horoskopas:


Avinas –
Šiandien būkite kiek įmanoma kantresnis su partneriu, namiškiais. Neužkraukite kitiems savo problemų, įtarimų. Ir be šito pavydūs kolegos, pažįstami gali mėginti pakenkti, sumenkinti jūsų autoritetą. Mokėkite džiaugtis tuo, ką turite.

Tauras –
Tai, ką neseniai labai vertinote, staiga gali pavirsti niekuo. Arba galbūt teks kažko atsisakyti, už kažką primokėti, įsiskolinti ar kitaip įsipareigoti. Būkite apdairus ką nors žadėdamas. Neverta pernelyg pasitikėti net gerais draugais.

Dvyniai –
Galite susidurti su moraline arba teisine dilema. Informacija, kurią nelengvai gausite, gali pasirodyti labai prieštaringa arba iškreipta. Vargu ar ji jums padės. Stenkitės protingu būdu pasipriešinti spaudimui, būkite diplomatiškas.

Vėžys –
Gana įtempta diena – galite padaryti profesinę klaidą, o tai neigiamai paveiks ir prestižą, ir kišenę. Be to, galite sulaukti nemalonios kritikos arba pats būsite linkęs kelti nepagrįstas pretenzijas. Atsikovoti pozicijas nebus lengva.

Liūtas –
Šiandien nesitikėkite stebuklų. Kiek atiduosite, tiek ir gausite. Gal net šiek tiek mažiau. Azartiniai žaidimai ir finansinės avantiūros nepatartinos. Gerų rezultatų galite tikėtis tik dirbdamas, o ne iš aferų. Saugokite piniginę, dokumentus.

Mergelė –
Šiandien galite nekaip jaustis, sunku bus susikaupti. Nusimato nelengvas dalykinis pokalbis, reikalaujantis konkrečių atsakymų, aiškių argumentų. Būkite atidus, kad neįsiveltumėte į nelegalias aferas, intrigas.

Svarstyklės –
Rytas bus gana sėkmingas, bet vėliau nepriklausomai nuo jūsų norų gali keistis kai kurie planai. Nekokių staigmenų gali pažerti jums svarbūs žmonės – pasitelkite kantrybę, toleranciją. Neauginkite savyje pavydo ir pykčio.

Skorpionas –
Būsite veiklus, kūrybingas. Galite įsivelti į situaciją, iš kurios išsikapstyti padės tik ypatingas kūrybinis išradingumas arba draugų pagalba. Pavojingas manevras meilės fronte gali rimtai pakenkti ilgalaikiam ryšiui.

Šaulys –
Visomis priemonėmis stengsitės apginti savo nuomonę, sumanymą. Stenkitės nesupykti, neįsižeisti ir nekerštauti, jei kas nors jums nepritars. Blogos emocijos labiausiai kenks jums pačiam – gali sutrikti sveikata.

Ožiaragis –
Būsite neramus, nenustygstantis. Jūsų galimybės, energija ir ištvermė bus įtempti iki maksimumo. Gali sudominti ne visai tinkamas būdas, kaip pasiekti trokštamą pergalę. Jei turite priešų, konkurentų, jų itin pasisaugokite.

Vandenis –
Vilios įvairūs malonumai, bet dėl to galimi nesusipratimai. Galite padaryti kažką tokio, dėl ko jau vakare krimsitės. Vakaras pavojingas sveikatai ir piniginei. Kažkokia jūsų iniciatyva liks neįvertinta arba realizuosis ne taip, kaip tikitės.

Žuvys –
Tikriausiai kils ūpas daryti tvarką, daug dėmesio skirsite higienai, drabužiams, mitybai. Galbūt planuosite atsisveikinimą su žalingais įpročiais. Tačiau net geriausi jūsų ketinimai šiandien kažkam nepatiks, erzins.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}