2010 m. Lapkričio 07 d. Sekmadienis

311 metų diena, 44 metų savaitė.

Saulė teka 07:31, leidžiasi 16:33. Dienos ilgumas 09:02. Jaunatis.

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo +4 iki +6, debesuota, be kritulių. Vėjas šiaurės, 1-2 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +1 iki +3, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas pietų, 1-3 m/s.

Dienos mintis – Kur nedrįsta žengti angelai, kvailiai urmu garma. (Amerikietiškas posakis)

Sveikiname – Ernestus, Rufus, Sirtautus, Gotautes, Karinas.

Dienos horoskopas:

 


Avinas – Kas nors pastebės ar primins jūsų trūkumus, klaidas, bet labai nepykite – tuo pat metu sulauksite ir netikėtos pagalbos. Tiesa, būkite atidūs, iš ko galima priimti pagalbą, o iš ko ne.

Tauras
– Jūs kupini geriausių ketinimų, bet dienai baigiantis kantrybė išseks, ir mylimas asmuo gali tapti jūsų nepasitenkinimo auka. Tai nepalankus metas profesinei veiklai (jei jums šiandien tenka ką nors dirbti).

Dvyniai
– Galite susidurti su įvairiausiais nesmagumais ir savotiška moraline prievarta – teks netikėtai pakeisti planus. Nesikarščiuokite, nespręskite nesusipratimų piktuoju. Galimas netikėtas nusivylimas mylimu žmogumi ar senu bičiuliu.

Vėžys – Jūsų galimybės gali būti apribotos. Tai blogas laikas plėsti savo įtaką, naudotis ryšiais su įtakingais asmenimis. Būkite atidesni savo vaikams. Galimi rimti nesusipratimai, net santykių atšalimas su mylimu žmogumi.

Liūtas – Netinkamas laikas imtis sudėtingų užduočių, veltis į konfliktus. Tai netikėtų pavojų, nelaukto pralaimėjimo diena. Mažiau planuokite: pagalba ateis iš ten, kur nesitikėsite, o reikalai kryps nenumatyta linkme.

Mergelė – Mažiau sudėtingai planuokite, tuomet neteks nervintis, kai būsite priversti keisti planus. Stebėkite jus supančius žmones, mėginkite suvokti, su kuo jums ne pakeliui. Jei esate nusprendę su kuo nors nutraukti santykius, šiandien tiktų tai padaryti.

Svarstyklės – Nepasiduokite liūdnoms nuotaikoms, nesiimkite sunkių darbų bei nesivelkite į ginčus. Nepatikėkite svetimiems savo paslapčių, pinigų ar dokumentų.

Skorpionas – Jausitės geriau nei kiti, tačiau rizikuoti tvarkant reikalus nepatartina. Venkite ko nors reikalauti iš vyresnių už jus asmenų. Būkite taktiškesni namiškių atžvilgiu.

Šaulys
– Nieko nesiekite jėga: laikas tiksės jūsų naudai. Būkite atidūs atlikdami kasdienes užduotis. Jei saugote savo darbo vietą, dėl šios dienos klaidų galite jos netekti ar būti perkelti į žemesnes pareigas. Tikėtinos ir išlaidos dėl netikusio vaikų elgesio.

Ožiaragis – Stenkitės vengti skubotų išvadų ir žaibiškų veiksmų. Nors iš tiesų seksis tvarkyti skubius reikalus, tačiau venkite rizikuoti. Nepalanku žadėti, įsipareigoti, ypač jei kas spirs apsispręsti.

Vandenis – Imkitės tik svarbiausių reikalų. Netinkamas laikas naujovėms: problemų kils net ir tuomet, jei viską apgalvojote, apskaičiavote. Būkite atidesni tėvų sveikatai, saugokite jų nervus. Nesiimkite namuose remontų.

Žuvys
– Nepersistenkite, neskubinkite įvykių, į viską reaguokite ramiai. Netinkamas laikas avantiūroms: nepasitikėkite sėkme paskutinę akimirką. Būkite atidūs, kaip klostysis santykiai su vaikais.

 

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}