Martyno Malakausko partnerei J. Smoriginas patarė numesti svorio (VIDEO)

Praėjusį šeštadienį TV3 projekte „Šok su manimi“ emocijos keitėsi milžinišku tempu, o neįtikėtini porų pasirodymai pavertė Helovino vakarą šiurpiu ir kraują stingdančiu trileriu.

Nuo pat TV3 projekto „Šok su manimi“ starto vienais iš lyderių buvę dalyviai Ona Kolobovaitė ir Andrius Butkus pasitraukė iš visą Lietuvą pakerėjusio projekto. Onos patirta kelio trauma pasirodė rimtesnė, nei buvo tikėtasi.

 

Kerinčius ir šiurpius pasirodymus sukūrusios poros šeštadienio vakarą TV3 eteryje komisijos buvo vertinamos gan kritiškai ir nenuspėjamai. Bene labiausiai pritrenkė komisijos sprendimas mažiausiai balų skirti Inetos Stasiulytės ir Deivido Meškausko porai. Mirusių jaunavedžių meilės istoriją įkūnija šokėjai nesužavėjo Jurijaus Smorigino ir Editos Daniūtės.

 

Dar daugiau kritikos sulaukė Maiklą Džeksoną įkūnijęs Donatas Montvydas. Jo pasirodymas užkliuvo griežtajai „Šok su manimi“ komisijai. „Nieko naujo. Nukopijuoti žingsneliai, tie patys judesiai, nieko savito“, – griežtai nukirto kandusis J. Smoriginas.

Kandus Jurijus Smoriginas šį kartą buvo ir mažeikiškiio Martyno Malakausko porai. Komisijos nariui ne itin patiko Eglės Straleckaitės aptemtas šokio rūbas, kuris, pasak Smorigino, išryškina ne itin idealią šokėjos figūrą. Tokį požiūrį ginčijo kiti komisijos nariai, tačiau visi sutarė, kad Martynas ir Eglė galėtų sušokti kur kas geriau. Nežiūrint į visa tai šiai porai buvo skirti net 35 balai.

 

Šeštadinio TV3 projekte „Šok su manimi“ debiutavęs aktorius Ramūnas Rudokas privertė sunerimti projekto senbūvius. Nors jo startas neprilygo prieš dvi savaites į šokių projektą įsiliejusios Eglės Straleckaitės ir Martyno Malakausko sėkmei, kartu su Ieva Konopliovaite šokęs aktorius sulaukė aukščiausių komisijos įvertinimų. Šį kartą liaupsės neaplenkė ir Irmos Jurgelevičiūtės bei Tomo Slausgalvio poros.

 

Tuo tarpu mažiausiai balų sulaukusios ir bendrojoje komisijos ir žiūrovų lentelėje paskutinėse vietose likusios Rasos Židonytės ir Ramūno Matonio, Eglės Jacakaitės ir Manto Vaškelio, Inetos Stasiulytės ir Deivido Meškausko poros balansuoja ant iškritimo ribos. Jau artėjantį šeštadienį porų laukia nauja tema. Jiems teks pasukti laiką atgal ir šokti pagal skirtingus praeities laikotarpius ir epochas. Susumavus dviejų laidų rezultatus, su įspūdinguoju TV3 projektu „Šok su manimi“ atsisveikins dar viena pora.

 

 

 

 

Šaltinis:  {diena2}

 

{parasas}