2010 m. Lapkričio 03 d. Trečiadienis

307 metų diena, 44 metų savaitė.

Saulė teka 07:23, leidžiasi 17:43. Dienos ilgumas 09:18. Delčia.

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo +7 iki +9, debesuota, lietus. Vėjas pietvakarių, 5-7 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +5 iki +7, debesuota su pragiedruliais, trumpalaikiai lietūs. Vėjas pietvakarių, 5-7 m/s.

Dienos mintis – Visų didžiausias malonumas – padaryti tai, ko, kitų manymu, jūs negalite padaryti. (V. Bedžotas)

Sveikiname – Hubertus, Martynus, Silvijas, Vydmantus, Norvaines. 

Šiandien:  Medžiotojų diena.

Dienos horoskopas:


Avinas – Gali pablogėti savijauta, nuotaika. Tai bus netikęs laikas su prašymu kreiptis į aukštesnes pareigas užimantį asmenį. Venkite įsipareigoti ir nepykite išgirdę priekaištų.

Tauras –
Stigs objektyvumo ir optimizmo, galite be reikalo įsivelti į skandalą. Ypač būsite agresyvūs, jei reikės ginti šeimos interesus. Svarbesniems susitarimams netinkamas laikas.

Dvyniai –
Konfliktai, stresai, nesėkmės šiandien neišvengiami. Tad jei jums svarbi ramybė, netvarkykite svarbių reikalų, o jei adrenalinas – visi keliai atviri. Mažiau rizikuokite tvarkydami piniginius, paveldėjimo reikalus ir mažiau pasikliaukite laime.

Vėžys –
Jausite, kad sėkmė visai šalia, bet jei mėginsite rizikuoti, teks nusivilti: sėkmė paskutinę akimirką išslys iš rankų. Tad nepervertinkite savo įtakos, ryšių, būkite saikingesni įsipareigodami: ar terminai įveikiami?

Liūtas –
Daugiau laimėsite, jei atsižvelgsite į aplinkinius, kitaip skandalai bus neišvengiami. Itin paisykite vadovo pastabų: jokių ginčų, būkite pasiruošę dalį asmeninių interesų paaukoti.

Mergelė –
Neužsispirkite viską daryti patys, pasinaudokite senais ryšiais ir draugų pagalba, patarimais.

Svarstyklės –
Būsite linkę erzintis, nervintis. Tad venkite skubėti, aplinkiniams į akis kristi. Saugokitės intrigantų, nesileiskite įtraukiami į avantiūras. Nepatartina pradėti darbų, kuriuos reikės greitai užbaigti.

Skorpionas –
Jus gali mėginti išmušti iš balno, tačiau nekeiskite ankstesnių ketinimų, toliau siekite užsibrėžto tikslo, laikykitės užimtų pozicijų. Nepraraskite tikėjimo savimi, net jei būsite linkę viskuo nusivilti.

Šaulys –
Labiau taupykite jėgas, laiką ir pinigus. Blogas laikas ieškoti finansinės pagalbos. Vakare nesiaiškinkite santykių su artimaisiais. Pavyduliauti irgi nepatartina, vargu ar jūs teisūs.

Ožiaragis –
Liežuvis – didžiausias priešas. Jei negalite patylėti, bent jau venkite ginčytis ar žadėti, tarpininkauti, už ką nors laiduoti, kitaip sakant, negadinkite nervų nei sau, nei kitiems. Apdairiau vairuokite automobilį.

Vandenis –
Prasmingiausia šiandien užsiimti ne veikla, o artimųjų rūpesčiais, namų reikalais. Beje, tai, ką slepiate nuo antrosios pusės, šiandien gali kaip yla iš maišo išlįsti.

Žuvys –
Nesivelkite į avantiūras dėl karjeros. Ne pats geriausias laikas siūlyti savo sumanymus vadovui. Nebūkite karštakošiški, nedarykite rimtų išvadų, kad ir ką išgirsite iš mylimo žmogaus ar apie jį (ją).

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}