Kaip atspėti nerimtus ir rimtus vyro ketinimus

Kaip elgtis moteriai, jei vyras neskambina, nors ir žadėjo tai padaryti? Laukti, kol paskambins. Tačiau, ką daryti, jei jis paskambino, bet moteriai kyla abejonių, kad jis tikrai nori tęsti santykius. Reikėtų mėginti suprasti signalus, kai jis rimtai nusiteikęs, ir kai jo elgesys verčia susimąstyti…

Tikriausiai bet kuri moteris galvoja, jei vyras paskambino iš karto po pasimatymo, vadinasi, jis suinteresuotas tęsti pažintį. Deja, bet ne visada taip būna.

 

Tikėtina, kad jis nori tiesiog linksmai praleisti su ja laiką, nieko neįpareigojantį vakarą ar naktį, arba tiesiog iš neturėjimo ką veikti. Todėl reikėtų atkreipti dėmesį, kad vyras nusiteikęs nerimtai:

 

1. Jis žadėjo paskambinti vienu laiku, o paskambino kitu. Negana to, kad jis nieko nepaaiškino, bet net neatsiprašė.

 

2. Jis paskambino netinkamu laiku ir iš karto pasiūlė susitikti.

 

3. Pokalbis atrodo beprasmiškas arba jis nenoriai atsako į jos klausimus.

 

4. Susitariant dėl pasimatymo vietos, jis siūlo pasėdėti bare, susitikti prie paminklo, skvere, kur jis bus netoli, kai eis savo reikalais. Kitaip tariant, jis renkasi tai, kas jį tenkina, o ne moterį.

 

5. Jis vis atideda susitikimą arba jam netinka susitikimo vieta.

 

6. Pokalbio pabaigoje nekviečia moters į pasimatymą, o naudoja gana paplitusią ir nieko neįpareigojančią frazę: “susiskambinsim“.

 

Тačiau moteris gali būti garantuota, ka vyras nusiteikęs rimtai jos atžvilgiu:

 

1. Jis paskambino kitą dieną ir padėkojo jai už maloniai praleistą vakarą.

 

2. Jis paskambino tą valandą, kaip ir buvo sakęs.

 

3. Kalbantis jis buvo dėmesingas, įdėmiai klausė pašnekovės ir atsakinėjo į klausimus.

 

4. Vyras parodė lankstumą aptariant susitikimo laiką ir vietą ir moteris suprato, kad jis iš anksto planuoja jųdviejų susitikimą. O pokalbio pabaigoje konkrečiai susitarė dėl pasimatymo.

 

Be to, nereikėtų gaišti laiką su tuo vyru, kuris nežino, ko nori. Žinoma, gal kurią moterį tai ir tenkina, tačiau ilgainiui toks abejingumas gali tapti nepakenčiamas.

 

{alfa2}