Kaip užkariauti skirtingų Zodiako ženklų vyrus?

Šis horoskopas –  tai tik rekomendacijos, kaip atkreipti patinkančio vyro, gimusio pagal atitinkamą Zodiako ženklą, dėmesį, tačiau kiekviena moteris turėtų imtis individualių veiksmų.

Avinas

Pernelyg aktyvus ir energingas, bet būna, kad jis negali realizuoti savo fantazijų. Todėl norint jam patikti, reikia labai dėmesingai jį išklausyti, ką jis bekalbėtų.  Be to, labai svarbu palikti jam elegantiškos ir turinčios gerą skonį moters įspūdį.

 

Jautis

 

Didelis aštrių pojūčių mėgėjas. Šokimas su parašiutu arba pusryčiavimas ant aukšto piliakalnio sukelia jam begalinį polėkį ir pakylėjimą. Tiesa, su sąlyga, kad tai – tik žaidimas. Žinoma, kad tokio „Pierso Brosmano“ moteris turi būti drąsi ir net linkusi rizikuoti avantiūristė. Pakerėti Jautį galima ir ištaigingais pietumis restorane arba „blogiausiu“ atveju – romantiška vakariene savo namuose prie žvakių šviesos.

 

Dvyniai

 

Mėgsta būti įvykių sūkuryje ir jį labai sunku, tiksliau beveik neįmanoma, išlaikyti tarp keturių sienų.Todėl pasistenkite dažniau lankytis kartu viešuose renginiuose, sugalvokite įdomių išvykų į gamtą, eikite į teatrą, koncertą. Dažniau būkite tarp žmonių ir jam tikrai nenusibosite.

 

Vėžys

 

Padaro gerą įspūdį, bet greitai įsižeidžia. Tačiau labiausiai vertina moteryje pastovumą ir atsidavimą. Užtat jam pačiam būdinga dažna nuotaikų kaita. Mėgsta tvarkytis namuose, nes jam šeima yra vienas iš svarbiausių dalykų. To paties nori ir iš moters. Todėl, jei mokate skaniai gaminti valgį, palaikyti jaukią namų atmosferą, jis tai būtinai pastebės ir įvertins. Svarbiausias jūsų koziris – elgtis ir rengtis konservatyviai, tačiau estetiškai ir stilingai.

 

Liūtas

 

Mėgsta viską, kas originalu, todėl gali drąsiai duoti valią savo fantazijoms. Nustebinkite jį savo ekstravagantiška suknele ar aštriu protu. Antraip, Liūtas greitai pradės nuobodžiauti. Mėgsta, kai jam nuolaidžiauja ir būna pavaldūs, todėl suteikite jam galimybę bent kažkiek jums pavadovauti. Galų gale juk jis žvėrių karalius!

 

Mergelė 

 

Paprastai šio ženklo atstovai – pedantiški ir punktualūs, pomėgis tvarkai ir švarai – jų kraujyje. Didelę reikšmę skiria namų jaukumui ir partnerė turėtų tai žinoti iš anksto. Užkariauti Mergelę galima rūpestingumu ir dėmesingumu bei noru jam padėti ir palaikyti. Tiesa, kartais santykiuose šio ženklo vyras gali ir nustebinti ar iškrėsti net nesapnuotų dalykų!

 

Svarstyklės

 

Negali pakęsti konfliktų, tačiau pasižymi nepaprastu sugebėjimu patekti į jų sūkurį. Jei jis pastebės, kad atkakliai kovojate su neteisybe, tai sėkmė garantuota. Tačiau šio ženklo vyrui reikėtų nuolat demonstruoti savo jausmus, dažnai kartoti jam, kad mylite bei negailėti komplimentų. Svarstyklės – ypatingai emocionali asmenybė.Todėl pasistenkite įtikti jam. Priešingu atveju sužinosite, koks jis būna supykęs.

 

Skorpionas

 

Greitai įsiplieskiantis ir gali susinervinti dėl smulkmenos. Nors į pinigus žiūri skeptiškai, kadangi jų neturi per daug. Todėl, kai leidžia juos, per daug neskaičiuoja. Užtat jam labiau prie širdies dosnios moterys visomis prasmėmis. Todėl, jei jūs iš tų, Skorpionas būtinai tai pastebės ir įvertins. Jis – namų žmogus: rūpestingas ir pavyzdingas. Nors kažkiek ir užsispyręs vyras, užtat idealus sekso partneris.

 

Šaulys

 

Myli tada, kai jį kuo nors stebina. Todėl pasistenkite padaryti įspūdį, kad ir cituodama įžymių poetų ar filosofų eiles, pavyzdžiui, australiečių aborigenų kalba ar kažkuo panašiu. Vienu žodžiu, jūs turite būti pakankamai intelektuali asmenybė. O jei vieną gražią dieną jis pasirodys pas jus su lagaminais ar pakvies praleisti laisvas dienas Bermudų salose, neatsisakykite!

 

Ožiaragis

 

Labai mėgsta kalbėti apie savo giminaičius ir apie savo laimingą vaikystę. Tačiau jūs galėtumėte papasakoti jam kelias įdomias istorijas ir iš savo asmeninio gyvenimo. Ožiaragis visada palieka rimto, net kiek rūstaus žmogaus įspūdį. Tačiau jį labiau traukia prie emocionalių, net kažkiek kaprizingų žmonių. Nors Ožiaragio negalima kritikuoti net ir tada, kai jis neteisus. Priešingu atveju, jis užsisklendžia savyje ir tada teks ilgai prie jo derintis, kol jį išjudinsite.

 

Vandenis

 

Vertina partnerio eleganciją ir erudiciją. Todėl jūs turite tiesiog spinduliuoti viešumoje ir jis būtinai jus pastebės. Apsirenkite, tarkim, ryškiai geltonai ar žaliu ir iššaukiančiu drabužiu. Beje, tada ne tik Vandenis atkreips į jus dėmesį. Tačiau nesugalvokite pradėti flirtuoti jo akivaizdoje, nes jo pavydas – beribis.

 

Žuvys

 

Myli, kai jam moteris dėmesinga ir rūpestinga, tačiau nemėgsta kritikos, todėl visada jaudinasi dėl savo klaidų. Šio ženklo vyras vertina partnerės sugebėjimą organizuoti ir viską išdėlioti tarsi ant lentynėlių, kadangi jam pačiam tai būdinga. Todėl moteris turi rengtis stilingai, gražiai, gal net kažkiek ekstravagantiškai.

 

{diena2}