2010 m. Spalio 29 d. Penktadienis

301 metų diena, 43 metų savaitė.

Saulė teka 08:13, leidžiasi 17:52. Dienos ilgumas 09:39. Pilnatis.

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo +8 iki +10, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas vakarų, 4-6 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +6 iki +8, debesuota, be kritulių. Vėjas vakarų, 1-3 m/s.

Dienos mintis – Ir po blogos rugiapjūtės reikia vėl sėti. (L. A. Seneka)

Sveikiname – Ermelindas, Gelgaudus, Tolvydes, Violetas, Narcizus.

Dienos horoskopas:


Avinas – Elkitės kaip visada, nieko nekeiskite, niekur nerizikuokite. Šiandien geriausia likti namie, bet jei dirbate – nesiimkite nieko atsakinga. Itin atidžiai tikrinkite gaunamą informaciją, dokumentus.

Tauras –
Nesiimkite jokių avantiūrų: situacija gali pasikeisti neprognozuojamai. Tai kritinis laikas įsimylėjusiems, galimi kvaili, bet emocingi konfliktai, po kurių norėsis nutraukti santykius. Atsargiau elkitės su telefonais, kompiuteriais.

Dvyniai –
Galvokite tik apie šviesius dalykus, nebendraukite su tais, kurių nemėgstate. Venkite atsakingų darbų, savo vadovo, ginčų su kolegomis ir klientais. Vakarą geriausia praleisti namie.

Vėžys –
Problemos neišvengiamos. Partnerių arba jūsų vadovybės nesėkmės, aplaidumas kels neviltį, privers keisti planus. Nesiaiškinkite teisybės, nenorėkite visko sužinoti.

Liūtas –
Nenustebkite, jei nuotaika ges dėl kiekvieno nieko, jei aplinkybės keisis ne ta linkme, kuria norėtųsi. Pasistenkite nesikišti į kitų reikalus, nesivelti į intrigas. Savo darbus atlikite kuo atidžiau.

Mergelė –
Bet kokia naujiena, žavus pasiūlymas gali būti tik akių dūmimas – neskubėkite niekuo tikėti. Būkite atsargesni vairuodami ir su elektros technika, kompiuteriais.

Svarstyklės –
Daug nesitikėkite iš šios dienos pažadų, tariamai atsivėrusių naujų veiklos perspektyvų – nemalonumų patirsite daugiau nei naudos. Saugokitės žmonių, norinčių jums padėti, patarti, pamokyti.

Skorpionas –
Neskubėkite: akimirksniu viskas gali atsigręžti prieš jus. Venkite ginčų su mylimu žmogumi – tai gali virsti rimtu konfliktu. Į jus su prašymais gali kreiptis draugai, padėkite jiems, bet venkite ilgalaikių įsipareigojimų.

Šaulys –
Darbe ir namie prireiks nemažai ištvermės: tai metas, kai visi skubins, prieštaraus, reikalaus savo. Deja, galite sužinoti ir ne pačių geriausių naujienų, susidurti su slaptomis kliūtimis. Beje, gali būti patikrinta jūsų profesinė kompetencija.

Ožiaragis –
Netikėtas susitikimas ar kokia nors naujiena gali priversti jus apsigalvoti, tik vargu ar bus naudinga keisti ankstesnes pozicijas, taigi verta palaukti. Vadovas, kolegos, net draugai gali suklaidinti, tad pasistenkite svarbius reikalus tvarkyti vieni.

Vandenis –
Nepalanki diena. Svarbiausia, kad nesiimtumėte nieko svarbaus. Dėl nuovargio galite padaryti lemtingų klaidų tiek dirbdami, tiek vairuodami automobilį. Būkite taktiškesni bendraudami.

Žuvys –
Aplinkybės gali pasikeisti jūsų nenaudai, o jei ką ir išlošite, tai – laikina. Vakaras bus sėkmingesnis už pirmąją dienos pusę.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}