Sekmadienį Mažeikių futbolininkai žais Pakruojyje

Po trijų draugiškų rungtynių ir trijų savaičių pertraukos,FK „Mažeikiai“ ekipa vėl žais A lygos rungtynes, šįkart su Pakruojo „Kruojos“ ekipa.

Spalio 24 dieną, 15 valandą, Pakruojo miesto stadione, mūsų ekipa susitiks su turnyrinės lentelės kaimynais – FK Pakruojo „Kruoja“ ekipa.

 

Praėjusį savaitgalį Pakruojo ekipa sužaidė lygiosiomis su mūsų pagrindiniais konkurentais Klaipėdos „Klaipėda“ ekipa. Taip gerokai susikomplikuodama savo galimybės kovoti dėl 5 vietos turnyrinėje lentelėje, o Klaipėdos ekipa, kaip ir FK „Mažeikiai“ dabar turi 11 taškų, bet dėl geriau sužaistų tarpusavio rungtynių, mūsų ekipa išlaiko 8 vietą.

Su Pakruojo ekipa šiemet susitikome 2 kartus ir abu kartus buvome priversti pripažinti šios ekipos pranašumą. Pakruojyje nusileista rezultatu 0:1, Mažeikiuose 0:2.

 

Tarpusavio susitikimai:

 

Pirmosios rungtynės su „Kruojos“ ekipa vyko  Pakruojyje, kuriose tik pačioje rungtynių pabaigoje buvome priversti pripažinti „Kruojos“ ekipos pranašumą. Visas rungtynes pavyzdingai gynėsi „Mažeikių“ futbolininkai, 79 minutę turėjo traukti kamuolį iš vartų tinklo. Vienintelį įvartį „Kruojos“ ekipai pelnė V. Šimkus.

 

Antrosios rungtynės vykusios  Mažeikių sporto centro stadione, taip pat baigėsi Pakruojo ekipos pergale 0:2. 31 minutę K. Mikolaitis išveda svečius į priekį, o 69 minutę M. Gardzijauskas šį rezultatą įtvirtina antru įvarčiu. 

 

Artimiausios rungtynės:

 

Šį savaitgalį, pagrindiniai mūsų konkurentai kovoje dėl 8 vietos, „Klaipėdos“ ekipa , susitinka su pergalės skonio dar nepatyrusiais Kauno „Atleto“ futbolininkais. Abi prieš tai vykusias dvikovas laimėjo klaipėdiečiai, tad ir šiose rungtynėse jie laikomi favoritais. Pergalė prieš Pakruojo ekipą padėtų mums išlaikyti 8 vietą turnyrinėje lentelėje, tad tikimės didelio jūsų palaikymo Pakruojyje.

 

Šaltinis: fkmazeikiai.lt

 

{parasas}