2010 m. Spalio 21 d. Ketvirtadienis

294 metų diena, 42 metų savaitė.

Saulė teka 07:57, leidžiasi 18:10. Dienos ilgumas 10:13. Priešpilnis.

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo +5 iki +7, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas vakarų, 4-6 m/s. Oro temperatūra naktį nuo 0 iki -2, debesuota, be kritulių. Vėjas vakarų, 2-4 m/s.

Dienos mintis – Mes amžinai liekame atsakingi už tuos, kuriuos prisijaukiname. (A. de Sent-Egziuperi)

Sveikiname – Uršules, Raitvilus, Gilandas, Hiliarus, Vilmas.

Dienos horoskopas:


Avinas – Nepasiduokite provokacijoms, venkite žmonių, kurie reikalaus staigaus apsisprendimo. Būkite atsargūs važiuodami ir jokiu būdu nesiginčykite prie vairo nei su artimaisiais, nei su kelių policija.

Tauras –
Mažiau kalbėkite ir netikėkite viskuo, ką išgirsite. Jus bus lengva suklaidinti tvarkant finansinius reikalus. Nepasiduokit partnerių spaudimui: jie irgi gali suklysti.

Dvyniai –
Niekur neskubėkite, nesiblaškykite dirbdami su dokumentais ar vairuodami automobilį. Gali kilti nenumatytų nemalonumų darbe arba tekti užsiimti savo giminaičių ar vaikų problemomis.

Vėžys –
Niekam tikęs laikas, sukeliantis nusivylimus. Šios dienos klaidos darbe gali lemti pralaimėjimą, pažeminimą. Geriausia, ką šiandien galima padaryti, – pamiršti dalykinius rūpesčius ir džiaugtis namų ramybe, nors rūpesčių ir namie pakaks.

Liūtas –
Nepervertinkite savo galimybių bei įtakos, kritiškiau vertinkite save. Pasaugokite vaikus. Nepriekaištaukite žmogui, kurį mylite, tai virs rimtu nesusipratimu, galinčiu atšaldyti santykius.

Mergelė –
Pasaugokite sveikatą ir gerus santykius su kolegomis, vadovybe. Atsargiau elkitės su darbo technika. Nepradėkite priekaištauti mylimam žmogui. Deja, šiandien nusivilsite, įsižeisite dėl menkiausių priežasčių.

Svarstyklės –
Neskubėkite nuliūsti ar nusivilti – nors ir gali pasitaikyti netikėtumų, galite sulaukti ne pačių geriausių naujienų. Nesureikšminkite kieno nors kritikos, nesitikėkite žadėtos pagalbos ar dėkingumo. Priimant sprendimus nereikėtų pasikliauti aplinkiniais.

Skorpionas –
Diena įtempta, o vakare ir pavojinga: itin apdairūs būkite tvarkydami piniginius ir turto reikalus. Su mylimu žmogumi nesiaiškinkite santykių (kartais reikia mokėti ir atleisti).

Šaulys –
Geriau svarbius reikalus, taip pat ir atsakingą kelionę ar susitikimą su užsieniečiais atidėti. Venkite kištis į svetimus reikalus neprašomi, aiškintis santykius su įtakingais asmenimis, pareigūnais ar mylimu žmogumi.

Ožiaragis –
Saugokitės netikėto konflikto: jis gali kilti dėl vieno netikusio žodžio. Nemanykite, kad priekaištais paveiksite kito sąžinę. Itin sudėtinga, net pavojinga antra dienos pusė. Pasaugokite savo darbo vietą.

Vandenis –
Blogas metas trinktelėti durimis ir pradėti gyvenimą iš naujo. Būkite pasiruošę netikėtumams: vargu ar pavyks įgyvendinti šios dienos sumanymus. Nerizikuokite pinigais, tai skirtina ypač vyrams.

Žuvys –
Ypač vakarop gali apimti nusivylimas dėl niekų, menkos nesėkmės ar mylimo žmogaus neatidumo (šiaip jau atsitiktinio, nieko nereiškiančio). Būkite itin atidūs ir susikaupę. Tikrinkite jums reikalingą informaciją, ypač susijusią su pinigais, įstatymais. Pasistenkite niekam nieko nežadėti ir neskolinti.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}