2010 m. Spalio 23 d. Šeštadienis

295 metų diena, 42 metų savaitė.

Saulė teka 08:01, leidžiasi 18:05. Dienos ilgumas 10:04. Pilnatis.

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo +6 iki +8, debesuota, lietus. Vėjas pietvakarių, 7-9 m/s . Oro temperatūra naktį nuo +1 iki +3, debesuota, be kritulių. Vėjas pietvakarių, 3-5 m/s.

Dienos mintis – Prieš kritikuodamas kitą, turėtum nueiti mylią jo batuose. Tada kritikuodamas jį būtum nutolęs nuo jo per mylią. Ir turėtum jo batus. (F. Nora)

Sveikiname – Sanginus, Ramvydes, Odilijas.

Dienos horoskopas:


Avinas – Būkite ryžtingi, nesikuklinkite, drąsiai save pristatykite susidūrę su naujais žmonėmis. Tvarkydami finansinius reikalus nerizikuokite, jei vidus tam nepritars.

Tauras –
Tinkamas laikas skubiai tvarkyti reikalus, šnektelėti su biurokratu ar tiesiog visiems palinkėti gerų dienų. Pasistenkite daugiau dėmesio parodyti tiems, su kuriais dirbate vieną darbą, gyvenate po vienu stogu. Prasideda meilės metas.

Dvyniai –
Patartina svarbų, skubų reikalą tvarkyti per tarpininką, šeimos narius, giminaičius ar draugus – tiesiogiai, atvirai savo iniciatyvos reikšti nederėtų. Tiks tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu.

Vėžys –
Puikus laikas ir darbui, ir meilei. Diena palanki ir svarbiems dalykiniams susitikimams, kelionėms ar bent jau prisipažinti meilę. Palanku spręsti savo vaikų problemas. Vakaras romantiškas – būkite atkaklesni siekdami mylimo žmogaus dėmesio.

Liūtas –
Ginkite savo teises darbe, aiškinkitės santykius su vadovu, tačiau taip, kad nerizikuotumėte darbo vieta. Geras laikas trumpalaikėms darbo sutartims. Palankus metas pradėti gydymosi, sveikatos stiprinimo kursą.

Mergelė –
Geras laikas pasirašyti svarbius dokumentus, ypač susijusius su jūsų veikla. Šiandien svarbu problemas spręsti geruoju, pasinaudoti tarpininkais, draugais. Būkite atidesni mylimo žmogaus jausmams. Vakaras palankus romantiškam susitikimui.

Svarstyklės –
Siekite kompromisų – tai lems naudą. Palankus metas rizikuoti pinigais. Tinka ką nors naudinga įsigyti savo veiklai.

Skorpionas –
Neapsiriksite, jei susitiksite su įtakingais žmonėmis, verslo partneriais, ypač jei jie užsieniečiai. Palankus metas kelionėms. Raskite laiko ir savo vaikams, tai gera proga pakeisti jų nuomonę. Skirkite daugiau romantiško dėmesio sutuoktiniui.

Šaulys –
Būkite stiprūs, drąsūs, ryžtingi ir nebijokite aukotis dėl karjeros: prasminga susitelkti ties dalykiniais reikalais. Tinka rizikuoti dėl karjeros.

Ožiaragis –
Netikėtai gali pasisekti: pasitvirtins apgalvota rizika. Imkitės drąsių sumanymų. Palanku susitikti su įtakingais asmenimis, žmonėmis iš toli. Gali užsimegzti netikėtas romanas kelyje, svečiuose ar su žmogumi iš toli.

Vandenis –
Nereikėtų persistengti: savo tikslo siekite švelniai, tačiau tvirtai, ir viskas susiklostys taip, kaip jums reikia. Netikėtai galite sulaukti nuoširdžios įtakingo draugo pagalbos – pats laikas pasidalyti savo problemomis, rūpesčiais.

Žuvys –
Pirmas įspūdis, pirmas apsisprendimas bus teisingiausias. Tiesa, šiandien kilusias mintis, jeigu nepavyks iš karto pritaikyti, atidėkite kitam mėnesiui. Galimi netikėti naudingi finansiniai pasiūlymai.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}