2010 m. Gruodžio 31 d. Penktadienis

365 metų diena, 52 metų savaitė.

Saulė teka 08:42, leidžiasi 16:01. Dienos ilgumas 07:19. Delčia.

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo -6 iki -8, debesuota, sniegas. Vėjas šiaurės, 3-5 m/s. Oro temperatūra naktį nuo -5 iki -7, debesuota, sniegas. Vėjas vakarų, 2-4 m/s.

Dienos mintis – Be pavydo meilė – kaip valgis be druskos. (Liaudies išmintis)

Sveikiname – Melanijas, Silvestrus, Gedgantus, Mingailes.

Šiandien: Blogų minčių atsikratymo diena.

Dienos horoskopas:

 

Avinas – Jums rūpės susitvarkyti svarbius reikalus, kažkuo įtikinti kitus, pasireklamuoti ar pan. Tačiau šiandien seksis įgyvendinti tik teisingus ir konkrečius siekius, tad nenustebkite, jei neaiškus reikalas neišdegs.

Tauras –
Šiandien gana daug dėmesio skirsite šeimos ir meilės klausimams. Norėsite sudėlioti tam tikrus taškus, kad paaiškėtų, kaip gyventi toliau. Gali susikirsti jūsų ir artimųjų nuomonės bei interesai.

Dvyniai –
Galbūt gausite kiek avantiūristišką pasiūlymą, susijusį su karjera, nuosavybe, verslu. Nerimo arba nuostolių gali suteikti vaikai. Būsite linkęs pasiduoti meilės pagundoms. Tai jums gali nemažai kainuoti.

Vėžys –
Šiandien vikriai suksitės įprastiniame reikalų bei kontaktų verpete, tačiau nuotaiką prastins suvokimas, kad kažką turite keisti jau numatytuose planuose. Galbūt staiga pasijusite labai priklausomas nuo svetimų įtakų, jėgų.

Liūtas –
Gali apvilti žmonės, su kuriais dėl kažko svarbaus susitarėte. Reikalus komplikuos jūsų neapdairumas arba konkurentų pavydas. Būkite kantrus, ieškokite kitų variantų, jei pirmą kartą nepasiseks.

Mergelė –
Panašu, kad padidės nesaugumo jausmas, kils baimių ar įtarimų. Verslo arba gyvenimo partneris reikalaus paramos, garantijų. Laiku atlikite būtinas verslo, finansines operacijas, grąžinkite skolas.

Svarstyklės –
Itin aktualūs bus su mokslais, teisėtvarka, kultūra, užsieniu susiję reikalai. Tikėtina, jog gausite žinią, kuri privers nerimauti. Nelengva bus apsispręsti, jei gausite pasiūlymą keisti darbą, leistis į kelionę, komandiruotę.

Skorpionas –
Stigs susivaldymo ir takto bendraujant, norėsite kritikuoti, priekaištauti, raginti. Galbūt teks pateikti ataskaitas, ką ir kaip nuveikėte per tam tikrą laiką, arba kažkas mėgins jus egzaminuoti, tikrinti.

Šaulys –
Šiandien jums itin rūpės draugų ir partnerių poreikiai bei interesai arba jie privers atkreipti į juos dėmesį savo poelgiais, planais. Tikriausiai bus gundymų investuoti, ryžtis finansinei rizikai. Venkite aklos euforijos, nepamatuotų sprendimų.

Ožiaragis –
Panašu, kad trumpam pasijusite vienišas mūšio lauke. Jei jums neduoda ramybės baimės, prietarai, turėtų padėti filosofinis požiūris į gyvenimą ir save. Venkite svaigalų, intrigų, saugokite sveikatą ir reputaciją.

Vandenis –
Tikriausiai ne viskas džiugins darbe. Gali sumažėti pajamos arba nebeužtikrinta atrodys pati darbo vieta. Niekam nenorėsite nusileisti, paisysite tik savo interesų. Ambicijomis toli nenuvažiuosite, tad labiau gerbkite kitus.

Žuvys –
Dėl materialių dalykų turbūt susidursite su nepalankia nuostata bei valia. Arba išleisite pinigų samdydamas talkininkus, korepetitorius ar kreipdamasis į specialistus dėl aktualios problemos.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}