2010 m. Rugsėjo 25 d. Šeštadienis

268 metų diena, 38 metų savaitė.

Saulė teka 07:07, leidžiasi 19:14. Dienos ilgumas 12:07. Pilnatis.

Oro temperatūra dieną nuo +19 iki +21, giedra, be kritulių. Vėjas pietų, 2-4 m/s. oro temperatūra naktį nuo +8 iki +10, giedra, be kritulių. Vėjas pietryčių, 1-3 m/s.

Dienos mintis – Kuo retesni malonumai, tuo jie žavesni. (EPIKTETAS)

Sveikiname – Kleopus, Vladislovus, Vaigintus, Ramvydes, Aurelijas.

Dienos horoskopas:


Avinas – Gera diena trumpoms išvykoms, pasitarimams, flirtui. Tikėtinas komercinis susitarimas, laukta informacija per žiniasklaidą, artimus žmones. Tik nederėtų aklai pasikliauti gandais bei nepažįstamo asmens liudijimu, nuomone.

Tauras – Nemažai nuveiktumėte buityje, kasdieniuose reikaluose. Tačiau kol kas susilaikykite nuo administracinių, politinių sprendimų, nes nebūsite objektyvus. Jausite meilės troškulį, bet turbūt vengsite artimo kontakto dėl užplūdusių abejonių.

Dvyniai – Šiandien galite sužibėti savo gabumais, patrauklumu. Sulauksite dėmesio, komplimentų iš priešingos lyties. Gal gausite pakvietimą į pobūvį, renginį ar pasimatymą. Priimkite – nesigailėsite. O dėl verslo sprendimų kol kas susilaikykite.

Vėžys – Šiandien galite nemažai nuveikti arba išmokti naujų dalykų, reikalingų profesiniam tobulėjimui. Panašu, kad bus emocijų, romantiškų planų ir aistrų, tad nieko keista, jog stengsitės tai įgyvendinti. Pasisaugokite apkalbų.

Liūtas – Tvarkykite dalykinius, nuosavybės reikalus, o jei reikia, kreipkitės dėl įsidarbinimo, teisinės ar verslo konsultacijos. Savavališkais sprendimais galite pakenkti savo šeimai. Elkitės atsakingai. Plykstelės meilės aistra, jei priimsite iššūkį.

Mergelė – Tikriausiai mėginsite pagerinti savo finansinę padėtį, tvarkysite paskolų, draudimo reikalus. Neskubėkite pulti į euforiją dėl gražiai skambančių pažadų, tiksliai išsiaiškinkite, kas, kaip ir už kiek. Nerizikuokite tuo, kas jums brangu.

Svarstyklės – Galite gauti gera lemiančių žinių iš toli arba iš aukštesnės institucijos. Galbūt dėl rimtų dalykų konsultuositės su profesionaliais specialistais. Šiandien nerizikuokite keisti šukuosenos ar koreguoti išvaizdos – kažką galite sugadinti.

Skorpionas – Panašu, kad teks rimtai paplušėti, norint įvykdyti įsipareigojimus ir duotus pažadus. Laukia rimti pokalbiai su politikais, pareigūnais, senais bičiuliais. Labai svarbu nenumoti ranka į pareigas, priesaikas – itin lengva ilgam susikompromituoti.

Šaulys – Šiandien galite patirti malonių akimirkų. Turbūt užmegsite svarbią pažintį arba iš draugų, gerbėjų išgirsite kažką malonaus. Tikėtina jaudinanti meilės avantiūra, įdomus renginys. Tik venkite patarinėti kitiems, nes galite juos suklaidinti.

Ožiaragis – Diena palanki socialinei, meninei veiklai. Galimi įvykiai, kontaktai, kurie sukels jaudinančias viltis. Tačiau lengva suklysti renkantis ateities kelius, laikant egzaminus, sprendžiant moralines dilemas. O šias klaidas ištaisyti bus beveik nerealu.

Vandenis – Rūpės įsitraukti į naują verslą arba jį projektuoti drauge su būsimais partneriais, vykti į kelionę. Lengva suklysti priimant perspektyvinius sprendimus, tad reikia ypatingo apdairumo, ypač jei veikiate kaip politikas, vadovas. Džiugins meilė.

Žuvys – Nebloga diena nekilnojamojo turto reikalams tvarkyti, prekybai, apsipirkti. Gali atsinaujinti ar užsimegzti dalykiniai, verslo, o gal ir kitokie ryšiai. Gali būti, kad neatsispirsite pagundai leistis į meilės nuotykį.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}