2010 m. Birželio 30 d. Trečiadienis

181 metų diena, 26 metų savaitė.  ramunės

Saulė teka 04:45, leidžiasi 21:59. Dienos ilgumas 17:14. Pilnatis. 

Oro temperatūra dieną nuo +24 iki +26, mažai debesuota, be kritulių. Vėjas pietų, 3-5 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +13 iki +15, mažai debesuota, be kritulių. Vėjas pietvakarių, 2-4 m/s.

Dienos mintis – Iš asmeninių savybių linksmas būdas labiausiai padeda būti laimingiems. (A. ŠOPENHAUERIS)

Sveikiname – Otonus, Otus, Tautginus, Noviles, Emilijas, Liucinas.

Dienos horoskopas:

Avinas – galite patirti gundymus meile arba pinigais. Nesistenkite pasislėpti nuo problemų ir rūpesčių tarsi strutis kišdamas galvą į smėlį. Tai, ko stengiatės nematyti, dėl to neišnyks. Būkite reiklesnis sau, neatidėliokite aktualių reikalų.

Jautis – panašu, kad kitus kaltinsite dėl savo problemų, jokiu būdu ne save. Stenkitės išlaikyti emocinę pusiausvyrą, pasikalbėkite su žmogumi, kuriuo pasitikite. Išgirsite nuomonę, kuri jus šiek tiek nuramins. Kita vertus, ji nebūtinai atspindės tiesą.

Dvyniai – permaina darbe arba asmeniniame gyvenime gali turėti įtakos jūsų finansinei perspektyvai. Aktualūs bus skolų, draudimo, mokesčių, seksualinės ištikimybės klausimai. Kai kurie jūsų planai kitiems atrodys nebrandūs, nenaudingi.

Vėžys – šiandien būsite priklausomas nuo informacijos, srūvančios iš visų pusių. Jautriai reaguosite į kiekvieną žodį, repliką, skirtą jums. Itin svarbu elgtis atsakingai, vykdyti įsipareigojimus, protingai kalbėti, antraip galite pakenkti savo įvaizdžiui.

Liūtas – tikriausiai patirsite nemažą įtampą, nes į jūsų pozicijas versle, darbe arba partnerystėje kažkas ims kėsintis. Jei šioje situacijoje laimėsite, tai tik todėl, kad kažkas savo arba ne savo noru atsisakys to, ką galėjo gauti.

Mergelė – šiandien galite gauti pasiūlymų, dvelkiančių rizika. Nepatartina paskubomis ką nors keisti, griebtis neaiškių projektų, tikėti pažadais. Būtinai pasitarkite su sutuoktiniu, šeima.

Svarstyklės – iir situacija, ir jūsų nuotaika bus gana prieštaringa. Tarsi nesijausite esąs vertas kažko naujo, gero arba baiminsitės, kad tai subyrės tarsi kortų namelis. Tokias nuotaikas popiet gali išblaškyti intriguojamas pasiūlymas.

Skorpionas – galite sulaukti ypatingo dėmesio iš aplinkinių. Gali tekti įrodinėti savo nekaltumą ar ištikimybę. Tai reiškia, kad norėdamas reabilituotis nebegalėsite elgtis savanaudiškai ir teks paploninti piniginę arba labai pasmailinti liežuvį.

Šaulys – gali būti įgyvendinti kai kurie jūsų profesiniai ar finansiniai planai bei viltys, bet dėl to jūs patirsite nemažą įtampą, riziką. Nepameskite piniginės, nepamirškite komercinio susitarimo.

Ožiaragis – jums norėsis platesnių perspektyvų, teisybės, tačiau gali būti, kad teks susitaikyti su kitų žmonių abejonėmis, pasirinkimo teise. Jei pasikalbėsite su nauju pažįstamu, sužinosite kažką tokio, kas padės jums apsispręsti aktualiu klausimu.

Vandenis – įtakingi asmenys bus nelinkę į kompromisus, nuolaidžiavimą. Ką gi, ne visiems priimtinos jūsų pažiūros, vertybės. Pasistenkite, kad aplink jus būtų kuo mažiau netvarkos, įtampos, triukšmo.

Žuvys – galimi nesėkmingi meilės žygiai arba komplikuoti piniginiai reikalai. Nesiginčykite dėl skonio ir pažiūrų, nes vis tiek kiekvienas turi savą tiesą. Popiet nuotaiką pataisys flirtas, komplimentas.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}