Seksualinis pasitenkinimas priklauso nuo paros laiko!

Moters ir vyro seksualinis aktyvumas įvairiu paros metu labai skiriasi. Seksologai tvirtina, kad ir patiriamas pasitenkinimas būna nevienodas. Tas pačias glamones iš ryto ir vakare moterys priima skirtingai.

6.00 – 8.00

Moteris. Net jeigu moteris jau pabudo, jos organizmas dar nepasirengęs lytiniams santykiams. Melatonino (miego hormono) kiekis kraujyje palaipsniui mažėja, o kūno temperatūra po miego dar nepakilusi (naktimis kūno temperatūra šiek tiek nukrenta). Nors kartais labai malonu pabusti nuo glamonių. Svarbiausia, kad partneris neskubėtų, glamonėtų lėtai bei švelniai ir leistų jai pamažu išsibudinti.

 

Vyras. Dauguma vyrų būtent šiomis valandomis būna pasiekę savo didžiausio aktyvumo fazę. Vyro kraujyje šiuo metu susikaupę daugiausia testosterono. Jam reikia pažvalėti ir sutelkti jėgas naujai dienai. Tačiau jis nepasirengęs ilgoms ir išsamioms glamonėms. Iš jo galima tikėtis tik energingo sekso.

 

8.00 – 10.00

 

Moteris. Ji galutinai pabudo ir pasiruošusi seksui. Dabar endorfinų kiekis jos kraujyje pasiekęs maksimalų lygį. Tam, kad susijaudintų, jai nereikės daug laiko.

 

Vyras. Jis jau nusiteikė darbo dienai. Testosterono kiekis sumažėjo iki normalaus lygio. Todėl dabar nelengva būtų išjudinti mylimąjį.

 

10.00 – 12.00

 

Moteris. Šiuo metu sustiprėję visi jos skonio receptoriai. Dabar ji gali jausti malonumą pati bučiuodama ir tyrinėdama lūpomis visą vyro kūną.

 

Vyras. Šiuo metu suaktyvėjęs ir dominuoja vyro mąstymas. Todėl vietoj sekso jis gali ištisas valandas postringauti apie jį, bet pats vargu ar parodys iniciatyvą. Visus moters poelgius jis ims analizuoti mintyse ir daryti „giliamintes“ išvadas.

 

12.00 – 14.00

 

Moteris. Jos aktyvumas pasiekia kulminaciją. Tačiau su seksualumu jis nesusijęs. Šiomis valandomis moteriai sunku atsipalaiduoti ir susikoncentruoti į lytinį aktą. Tačiau jeigu ji rengėsi atskleisti mylimajam savo slaptus troškimus ir pamokyti jį, jam reikėtų ryžtis ir praktiškai išbandyti viską, ką siūlo moteris.

 

Vyras. Jis nusiteikęs žaismingai. Šiuo metu „džiaugsmo hormono“ kiekis vyro kraujyje būna didžiausias. Todėl jis trokšta kažko neįprasto, gal net ekstremalaus ir su malonumu priims visus moters pasiūlymus.

 

14.00 – 16.00

 

Moteris. Šiuo metu jos organizmas visiškai pasiruošęs pastoti. Tačiau ilgoms ir išsamioms glamonėms ji nepasirengusi. Greitas, net šiek tiek grudokas seksas yra tai, ko jai reikia. Šiomis valandomis labai sustiprėja jos uoslės pojūtis, todėl svarbu, kad vyras skleistų malonų kvapą.

 

Vyras. Maždaug apie ketvirtą valandą vyro organizmas gamina kokybiškiausią spermą, tad jei sumanysite pratęsti savo giminę, šis metas bus tinkamiausias.

 

16.00 – 18.00

 

Moteris. Šiuo metu krenta jos aktyvumas. Dauguma moterų popietę būna nepajėgios glamonėti partnerio ir nerodo jokios iniciatyvos. Tačiau jos būna nieko prieš pasyviai atsiduoti partnerio glamonėms. Todėl jei mylimasis veržiasi į kovą, neverta jo stabdyti.

 

Vyras. Vyras pasirengęs žygdarbiams, bet nepajėgus ilgoms glamonėms. Jam svarbu per seksą nusikratyti nuovargio ir neigiamų emocijų. Todėl vienintelis dalykas, ko gali tikėtis moteris – tai greitais seksas.

 

18.00 – 20.00

 

Moteris. Moteriai būtina papildyti energijos trūkumą, todėl jai neverta atsisakyti vakarienės. Šiuo metu maksimaliai paaštrėję jos klausos pojūčiai. Ji pasirengusi klausytis ilgų meilės prisipažinimų ir komplimentų.

 

Vyras. Šiuo paros metu vyras nepajėgus sekso žaidimams. Dabar jis gali galvoti tik apie alkio numalšinimą ir poilsį po vakarienės. Visas savo jėgas jo organizmas eikvoja maisto virškinimui. Jeigu moteris pakviestų jį į lengvą puotą lovoje, jis turbūt neatsisakytų.

 

20.00 – 22.00

 

Moteris. Tinkamiausias metas ilgiems meilės žaidimams. Ji kupina jėgų (jeigu neatsisakė vakarienės) ir pasirengusi imtis iniciatyvos. Pats laikas eksperimentams lovoje.

 

Vyras. Vyras veržiasi į kovą ir pasirengęs išpildyti bet kokį moters pageidavimą. Šiuo metu vyro ir moters seksualiniai poreikiai visiškai sutampa.

 

22.00 – 0.00

 

Moteris. Laikrodžio rodyklėms artėjant prie vidurnakčio, moters kraujyje smarkiai padaugėja melatonino. Organizmas pamažu migdosi, net jeigu ji įpratusi vėlai gultis. Todėl dabar jos seksualinis jautrumas sumažėjęs. Šiuo metu labai paaštrėja jos romantiški jausmai, Ji trokšta prisiglausti, apsikabinti, bučiuotis ir nieko daugiau.

 

Vyras. Vyras maksimaliai atsipalaidavęs, bet dar nemiega. Todėl dabar jis pasirengęs ilgoms glamonėms. Kad galėtų gerai užmigti, jam reikia nusimesti energijos likučius. Ir sekso žaidimai tam tinka geriausiai.

 

0.00 – 6.00

 

Moteris. Jos organizmui reikia poilsio, bet juk galima mylėtis ir pusiau snaudžiant. Beje, labai daug moterų, anksčiau nepažinusių orgazmo, patiria tikrą seksualinį pasitenkinimą pusiau miego būsenoje. Priežastis paprasta: miegodamos jos sugeba visiškai atsipalaiduoti. Svarbiausia, kad partneris nemiegotų.

 

Vyras. Vyras kietai miega ir pažadinti jį būtų labai sunku.

 

{alfa2}