2010 m. Rugsėjo 09 d. Ketvirtadienis

252 metų diena, 36 metų savaitė.  

Saulė teka 06:38, leidžiasi 19:55. Dienos ilgumas 13:17. Jaunatis. 

Oro temperatūra dieną nuo +15 iki +17, debesuota, be kritulių. Vėjas pietryčių, 6-8 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +8 iki +10, debesuota, be kritulių. Vėjas rytų, 5-7 m/s.

Dienos mintis – Laimė didėja, kai dalijiesi ja su kitais. (Ž. DE LAMETRI) 

Sveikiname – Serapinas, Sergijus, Argintus, Ramutes, Sonatas.

Šiandien – Tarptautinė grožio diena.

Dienos horoskopas:

Avinas – dvilypis metas, kai negalima būti kategoriškiems, griežtiems, piktiems. Seksis tik tiems, kurie plauks pasroviui. Netinkamas laikas ir svarbiam pokalbiui su žmogumi, kurį mylite: nieko nereikalaukite, tiesiog džiaukitės meile.

Jautis -neblogas laikas taikytis su vadovu, spręsti jūsų veiklos problemas su vadovybe: neatidėkite to rytdienai. Būkite kantresni, jei teks išklausyti artimųjų skundus – atidumas, jautrumas padės atkurti pasitikėjimą jumis.

Dvyniai – draugai paguos, mylimas asmuo pradžiugins, tai yra žavių staigmenų diena. Beje, galite išgirsti žmogaus, kuris seniai šį jausmą slėpė, meilės prisipažinimą. Nerizikuokite pinigais.

Vėžys – pamirškite nesklandumus, vykite liūdnas mintis: šiandien privalu įveikti baimę. Tai ne pats geriausias laikas, gali kai kas nepavykti darbe, tad geriau nieko atsakinga neplanuoti. Tinkamas laikas tvarkyti konfidencialius reikalus.

Liūtas – visi jumis žavisi ir stengsis pradžiuginti. Tikėkite išgirstais komplimentais, jie nuoširdūs. Tinka tvarkyti skubius reikalus ir tuos, kuriuos lemia asmenybės įtaka. Rytdienai neatidėkite nieko reikšminga.

Mergelė – vargu ar pavyks pasistūmėti sprendžiant finansinį klausimą: šios dienos pasiūlymai nebus naudingi. Tiesa, tinka aiškintis keblumus dėl paveldėjimo. Jei bręsta konfliktas su antrąja puse, verta spręsti bendravimo problemas – rytoj tai gali skaudžiai kirsti.

Svarstyklės – romantiškų susitikimų, paguodžiančių naujienų laikas. Jei teks tvarkyti svarbius dalykinius reikalus, būkite atidūs žadėdami, juolab pasirašinėdami dokumentus, kad nepervertintumėte savo galimybių, neprisiimtumėte finansiškai nenaudingų įsipareigojimų.

Skorpionas – nesiimkite spręsti profesinių problemų: šiuo metu svarbiau pasigilinti į tai, kas vyksta jūsų namuose, kad vėliau netektų gailėtis, jog laiku neradote šilto žodžio vaikui, sutuoktiniui.

Šaulys – atsipalaiduokite ir darykite tikta tai, ką norisi daryti: jeigu vadovausitės intuicija, įkvėpimu, reikalus sutvarkysite kur kas lengviau. Jei jaučiate nerimą dėl savo vaikų ar mylimo žmogaus, derėtų šiandien su jais atvirai pasišnekėti – svarbu iki rytdienos išsklaidyti abejones.

Ožiaragis – nors diena palanki, turite būti atidūs, jei dirbsite tikslumo reikalaujančius darbus, ką nors pasirašinėsite ar mokėsite pinigus. Gera diena kūrybinių profesijų atstovams – tai įkvėpimo metas.

Vandenis – nebloga proga greit ir naudingai sutvarkyti reikalus per trečią asmenį. Gali netikėtai išsispręsti klausimas, dėl kurio buvote praradę viltį. Nepraleiskite progos pradžiuginti dovanėle sutuoktinį.

Žuvys – mokėkite nugalėti save, ko nors atsisakyti, pasiaukoti. Tai naudingų pokyčių diena, jei atidžiau įsiklausysite į savo vidinį balsą. Nuojautos ir sapnai pildysis.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}