Klaipėdiečiui nuo penio numautas guolis

Sunkią ugniagesių ir gelbėtojų kasdienybę paįvairina absurdiški nuotykiai. Vienas tokių – medikų prašymas talkinti nuimant pacientui nuo varpos metalinį guolį. Šiąnakt, prieš vidurnaktį, į Klaipėdos  ligoninę atvyko pusamžis blaivus vyras, kurio bandymas smagintis keistu būdu baigėsi trauma. Ant varpos jis buvo užsimovęs metalinį guolį. Lyties organas vyrui sutino ir nebeleido numauti svetimkūnio. Pamatę, kas atsitiko, jauni tąnakt budėję medikai iškvietė ugniagesius.

 

Į ligoninę skubėjo kelių žmonių gelbėtojų brigada, tačiau pamatę, kokia problema ištiko nukentėjusįjį, vyrai iškart nusprendė, kad jų pjūklai ar žirklės metalui karpyti yra netinkami šioje situacijoje.

Būna, kad vaikai įkiša pirštus į kriauklės skylutes ir nebegali ištraukti, nes sutinsta pirštukai, kartais mažieji įkiša galvas tarp tvoros grotų, bet tokių atvejų, kaip minėtasis, girdėti gelbėtojams dar neteko. Ugniagesių technika būtų pernelyg grubi ir galėtų sužaloti žmogų.

 

Medikai išgelbėjo vyrą paprastu būdu atšaldę organą ir panaudoję muilą bei siūlą. Tą pačią naktį keistuolis grįžo namo.

 

Tai ne pirmas ir ne vienintelis atvejis, kai medikai gelbsti iškrypėliškų seksualinių žaidimų aukas. Pasak medikų, žaisdami seksualinius žaidimus susižaloja tiek vyrai, tiek moterys. Gydytojams iš vidinių ertmių tenka traukti įvairius buteliukus, klijų tūteles, kateterius, rutuliukus.

 

{diena2}