Šeši patarimai, kaip nesipykti su mylimuoju

Alfa.lt

 

 

Net tvirtus santykius galima lengvai sugadinti ar net sugriauti nereikalingais barniais ir konfliktais. Kaip to išvengti? Su šia užduotimi nesunkiai turėtų susidoroti moteris, prisiėmusi taikdario misiją. Kitaip tariant, norint išlaikyti santykių harmoniją, reikėtų atsižvelgti į kai kurias rekomendacijas.

 

1. Neverskite vyro nuolat kartoti, kaip stipriai jis jus myli.

Mat yra nedaug vyrų, pasirengusių kartoti tai dieną ir naktį. Todėl neerzinkite jo klausdama: „Tu mane myli?“ Tačiau atkreipkite dėmesį į jo elgesį. Jei vyras rūpinasi, stengiasi padėti jums ir padaryti ką nors malonaus, tai tūkstančius kartų geriau už bet kokius gražius žodžius.

 

2. Vyras taip pat siunta, kai jam pradedama be galo, be krašto uždavinėti kvailus klausimus.

Tada jis gali nesusilaikyti ir atšauti taip, kad paskui sunku bus paslėpti nuoskaudą.

 

3. Nepradėkite kelti pavydo scenų, jei pastebėjote, kad gatvėje jis vertinančiu žvilgsniu palydėjo pro šalį einančias merginas.

Nepamirškite, kad bet kuris normalus vyras mėgsta užmesti akį į gražias moteris ir žavisi jomis. Net ir tada, kai jis jums – ištikimas ir atsidavęs. Geriau susitaikykite su tokiu vyro elgesiu ir negadinkite nei sau, nei jam nervų.

 

4. Tvirtinimas, kad moteris turi vėluoti į pasimatymą, tik iš dalies teisingas.

Vyras, nesulaukdamas moters, po 10–15 minučių pradeda nervintis ir jaustis įskaudintas. Nesvarbu, dėl kokių priežasčių vėluojate, tačiau pasistenkite paskambinti ir įspėti. Antraip jis pasijus nereikalingas.

 

5. Jei pastebėjote, kad vyras, susitikęs su jumis, kažkuo susirūpinęs ir sunerimęs, tačiau neskuba su jumis dalytis savo problemomis, nespauskite jo, kad atsivertų ir išsipasakotų.

Juk jis atėjo ne į apklausą. Jei jis panorės kažką papasakoti, tai ir papasakos. O jei nepanorės, vadinasi, jis įsitikinęs, kad pats susidoros su iškilusiais sunkumais ir nenori jūsų painioti į tai. Geriau pasistenkite jį atitraukti nuo liūdnų minčių, todėl būkite itin malonios ir švelnios.

 

6. Jei priešingas atvejis – jūsų prasta nuotaika, bet jis nežino priežasties, geriau papasakokite jam, kas nutiko, žinoma, jei jis to paprašys.

Juk gana dažnai moterims gali sugadinti nuotaiką ir koks nors mažmožis. Pavyzdžiui, nulūžo batelio kulniukas, nepasisekė šukuosena ar nusipirkote netinkamą palaidinę. Suprantama, moteriai tai – rimtos problemos, tačiau retas vyras į tokius dalykus pažiūrės rimtai.

 

Todėl nesulaukęs iš jūsų paaiškinimo dėl palaidinės, jis suks galvą, spėliodamas, ką tokio padarė, kad atrodote supykusi ir įsižeidusi. Todėl prisipažinkite atvirai, kad tą pačią dieną į darbą atėjo pasipuošusi lygiai tokia pat palaidine ir jūsų kolegė. Todėl ir susinervinote. Greičiausiai vyras tik pasijuoks iš to ir… pasiūlys nupirkti jums kitą drabužėlį!