2010 m. Rugpjūčio 01 d. Sekmadienis

213 metų diena, 30 metų savaitė.  

Saulė teka 05:27, leidžiasi 21:23. Dienos ilgumas 15:56. Pilnatis. 

Oro temperatūra dieną nuo +22 iki +24, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas pietvakarių, 2-4 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +11 iki +13, giedra, be kritulių. Vėjas šiaurės, 1-3 m/s.

Dienos mintis – Kas pernykštį mini, tam į kaktą vinį. (LIAUDIES IŠMINTIS)

Sveikiname – Alfonsus, Bartautus, Bartautes, Almedas.

Dienos horoskopas:

Avinas – aiškiai visiems pasakykite, ko norite ir ko siekiate. Tai gali padidinti bendraminčių gretas. Pasistenkite išlikti tolerantiškas ir taktiškas, jei kai kurie žmonės demonstruos nepritarimą, skepsį ar netgi nepagarbą. Tuo juos nuginkluosite.

Jautis –  artimieji laukia iš jūsų supratimo ir palaikančio draugiško žodžio, tačiau jums kur kas labiau rūpi, ką galvoja ir jaučia svetimi žmonės, ypač jei iš jų kažko tikitės. Būsite linkęs šiek tiek pervertinti savo galimybes bei norus.

Dvyniai – naudositės proga pabendrauti su įtakingais asmenimis, didinti savo autoritetą. Tačiau norint pasiekti tikslą, reikės maksimaliai įtempti jėgas, pademonstruoti ryžtą ir valią. Šiandien tai gali pavykti.

Vėžys – su visais įpareigojimais bei dienos darbais susitvarkysite be didesnių problemų ir labai kūrybiškai. Galimos naujos praturtinančios pažintys, pasikeitimas idėjomis su įdomiais žmonėmis.

Liūtas – būsite pakankamai aktyvus ir pasitikintis ar bent jau mėginsite toks atrodyti. Turėtų išryškėti kažkokie jūsų sugebėjimai, sustiprėti intuicija. Sutiksite pažįstamą žmogų, kuris jums gali būti labai naudingas.

Mergelė – šiandien geriau seksis, jei nesiimsite aktyvių veiksmų, iniciatyvos. Plaukimas pasroviui šį kartą gali jus nuplukdyti į laimės uostą. Išmintingas artimo žmogaus patarimas gali įgyti didelę vertę.

Svarstyklės – galbūt būsite blaškomas emocijų, aistringų troškimų, kurie atsitrenks į abejingumo arba gynybinę sieną. Gana palankus metas organizuoti susitikimus, įvairius renginius, atnaujinti senus ryšius.

Skorpionas – paskolų, investicijų, mokesčių klausimais atsiras mėgėjų patarinėti ir dosniai žadėti, tad būkite atsargūs – nepraraskite savo galvos. Jeigu niekur neišvyksite, išties nuveiksite gana daug darbų, ir, žinoma, ne už ačiū.

Šaulys – nelengva našta atrodys namų pareigos, ūkio darbai. Kur kas labiau rūpės žmogiškasis faktorius, ypač jei kalbama apie artimuosius, gimines. Daug apie juos kalbėsite, girsitės arba guositės.

Ožiaragis – gali atsinaujinti santykiai su jums svarbiu žmogumi. Jeigu nersite į pramogų sūkurį, neišvengsite sąžinės graužaties arba priekaištų iš artimų žmonių, kuriems labai rūpite.

Vandenis – neatsisakykite padėti draugui, jei jam to prireiks. Derėtų labiau pasirūpinti sveikata ir kūno priežiūra. Galite sulaukti ypatingų dėmesio ženklų iš įžymių asmenų, dominančio žmogaus. Gali būti įvertinti jūsų sportiniai, kūrybiniai gabumai.

Žuvys – panašu, kad pavyks įveikti nelengvą dalykinę, techninę arba ūkinę problemą. Galbūt mėginsite diegti kai kurias naujoves, kurios, jūsų manymu, turėtų padidinti įplaukas ar palengvinti buitį namuose. Tai išties pasiteisins.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}