2009 m. vasario 13 d.

44 metų diena, 07 metų savaitė.

Saulė teka 07:45, leidžiasi 17:22. Dienos ilgumas 09:37. Mėnulio fazė – pilnatis. Oro temperatūra dieną nuo 0 iki +2, debesuota, be kritulių. Vėjas šiaurės, 2-5 m/s. Oro temperatūra naktį nuo 0 iki -2, debesuota, be kritulių. Vėjas šiaurės, 3-6 m/s.  

Dienos patarimas – Tikslo atkaliai siekiantis žmogus susiranda priemonių, o jei negali jų rasti, sukuria. (V.E. Čeiningas)

Dienos prietaras – Jei vasarą randi pinigų – neišleisk jų ir laikyk iki rudens. Rudenį kam nors atiduok ir kitą vasarą tau jie sugrįš.

Nepamiršk pasveikinti –Algaudo, Benigno, Kotrynos.

Dienos vaizdelis.

Vasario 13 d. horoskopus skaitykite paspaudę „Skaityti daugiau” .

Avinas

Šiandien jums prireiks tam tikro postūmio, po kurio viskas pagaliau eisis kaip iš pypkės. Jei iki pietų aplinkinių įsikišimo nesulauktumėte, pasistenkite įsisiūbuoti pats…

Tauras

Jūsų širdyje skamba trimitai ir muša būgnai… Iš visko sprendžiant, šiandien jūsų laukia didelis ir netikėtas džiaugsmas. Pasirūpinkite savo organizmo reikmėmis, jis gali sunkiai pakelti šią dieną.

Dvyniai

Kad ir kuo šiandien užsiimtumėte, visus jūsų darbus lydės sėkmė. Paslaptis slypi jūsų vaizduotėje: kuo ryškesnių spalvų bus jūsų svajonės, tuo geriau jausitės ir realiame pasaulyje.

Vėžys

Šiandien turėsite galimybę palaiminti ar užgniaužti ganėtinai drąsią iniciatyvą. Jūsų žodis bus lemiamas. Tad pagalvokite tris kartus (o geriau ir dar daugiau) prieš paskelbdamas nuosprendį.

Liūtas

Ar ne per daug energijos iššvaistote visuomeniniams reikalams? Ką gero pastaruoju metu visuomenė nuveikė jūsų labui? Norite būti įvykių centre, ir visai be reikalo: kai norėsite išeiti, jums neleis…

Mergelė

Neverta žaisti pažeidinėjant taisykles, nes veikiau gėdingai pralaimėsite nei pasieksite trokštamo rezultato. Šiandieninės finasinės investicijos bus kaip reta nesėkmingos. Galite turėti rūpesčių dėl akių. Pasistenkite šiandien jų nevarginti.

Svarstyklės

Peržiūrėkite savo artimiausius planus, gali būti, kad pastebėsite į juos įsivėlusią klaidą ir dar spėsite ją ištaisyti. Nesiimkite šiandien atsakomybės už kitų veiksmus, net jei ir visiškai pasitikite tuo žmogumi.

Skorpionas

Venkite kontaktų su oficialiais asmenimis ar pareigūnais, nesileiskite į kalbas su nepažįstamaisiais gatvėje ar kavinėje. Telefoninius ir netelefoninius pokalbius šiandien geriau planuokite pirmoje dienos pusėje. Į vakarą jūs nebebūsite toks geras pašnekovas.

Šaulys

Diena tinkama aplankyti šiek tiek primirštus draugus ir giminaičius. Nepamirškite prieš išeidamas iš namų gerai pavalgyti ir kaip reikiant išsimiegoti – kelias gali būti nors ir malonus, bet tolimas.

Ožiaragis

Šiandien jums pakaks klausytis vidinio balso, kad galėtumėte sėkmingai išvengti visų jums likimo ar žmonių spendžiamų pinklių. Diena bus absoliučiai rami, jos nedrums jokios nemalonios žinios ir skubūs darbai.

Vandenis

Šiandien situacija ims radikaliai keistis, bet tikriausiai visai ne į tą pusę, į kurią jums norėtųsi. Didelių nemalonumų diena neatneš, bet nervus patampys. Beje, kuo mažiau tam teiksite reikšmės, tuo greičiau viskas baigsis.

Žuvys

Kuo aktyviau jūs bandote skubinti įvykius, tuo sunkiau išlaikyti jau užimtas pozicijas. Gal verta pirmiausia sutvarkyti jau įpusėtus darbus prieš imantis naujų?

www.vytautus.com