2010 m. Liepos 09 d. Penktadienis

190 metų diena, 27 metų savaitė.  

Saulė teka 04:53, leidžiasi 21:54. Dienos ilgumas 17:01. Delčia. 

Oro temperatūra dieną nuo +25 iki +27, debesuota, be kritulių. Vėjas vakarų, 2-4 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +14 iki +16, giedra, be kritulių. Vėjas vakarų, 2-4 m/s.

Dienos mintis – Beveik visų darbų sunkiausia pradžia. (Ž.Ž. RUSO)

Sveikiname – Marcelinas, Veronikas, Algirdus, Algirdes, Leonardus, Marces, Veras.

Dienos horoskopas:

Avinas – tikėtinas dvasinis ir intelektinis pakilimas, aukšti idealai, gražios viltys. Ypač palankiai jus vertins publika, bendraminčiai. Išnaudodami talentus, žinias, laiką ir draugystės ryšius galite daug laimėti. Negailėkite pastangų ir pasitikėkite savimi.

Jautis – dalykinėje veikloje būsite kompetentingas ir pareigingas, todėl tikriausiai lydės sėkmė, net jei susidūrėte su radikalia permaina ar naujove. Bet kuriuo atveju neapsiribokite senais pasiekimais, ieškokite naujų kelių bei išraiškos būdų.

Dvyniai – būsite kupinas bendradarbiavimo, solidarumo dvasios. Atsiras galimybių pabendrauti su įdomiais žmonėmis. Seksis dirbti organizacinį, visuomeninį darbą, darysite įtaką kitiems. Galbūt tai lems jūsų žinios, patirtis, o gal tam tikri ryšiai.

Vėžys – nepaisant kliūčių, jūsų slaptas noras gali išsipildyti. Galimi įvykiai, susiję su labdara, medicina, slaptais susitarimais, protekcijomis. Ši diena netinkama naujovėms, reformoms tik tuo atveju, jei nesate pakankamai joms pasirengęs.

Liūtas – sustiprės jūsų įtaka aplinkiniams. Seksis tvarkyti komercinius ir su informacija, ryšiais susijusius reikalus. Būsite nusiteikęs planuoti svarbesnius darbus. Gana tiksliai pasversite savo galimybes. Nusimato reikšmingi vizitai, susitarimai.

Mergelė – galvosite apie pinigus, komfortą. Tikėtina galimybė papildomai užsidirbti. Tikriausiai teks nemažai bendrauti, derėtis, tad sužinosite naujų dalykų. Labai svarbu, kokias dabar sudarysite komercines sutartis, kaip panaudosite lėšas.

Svarstyklės – galima nelaukta žinia, vizitas. Galite susitikti su neseniai iš kelionės grįžusiu draugu ar įtakingu veikėju. Intensyvus bendravimas, įvairiapusiai interesai įtrauks jus į patį įvykių sūkurį. Nuostabių vilčių teiks meilė. Pasimatymas nenuvils.

Skorpionas – pasidomėkite nekilnojamojo turto klausimais, jeigu tai aktualu ir ne viskas aišku. Palanku tvarkyti nuosavybės dokumentus, tarpininkauti perkant, parduodant ar nuomojant žemę, būstą. Tai žada neblogas įplaukas į kišenę arba palankų sandorį.

Šaulys – galite daug nuveikti, tad nesnauskite ir būkite ryžtingesni. Nestigs gerbėjų dėmesio. Yra tikimybė, kad iš jų sulauksite ne tik komplimentų, bet ir realios pagalbos. Gali atsinaujinti romantiškas ryšys arba jį pagyvins žavus įsipareigojimas.

Ožiaragis – organizaciniai darbai pareikalaus daug energijos, tačiau bus rezultatyvūs. Geras metas pasirūpinti įvaizdžiu, stiliumi bei sveikata, planuoti reformas, atsikratyti ydingų įpročių. Savyje atrasite jėgų, valios, tad užsibrėžkite rimtą tikslą.

Vandenis – jums gali puikiai pasisekti, jei ieškote kontaktų su užsieniečiais, sprendžiate juridinius ar švietimo, kultūros klausimus, ieškote naujų partnerių. Meilės reikalai irgi suteiks neblogų vilčių. Ypač jei patinkančiam žmogui padėsite darbo klausimu.

Žuvys – galite sulaukti kelių pasiūlymų ar galimybių vienu metu. Sunku bus apsispręsti. Rinkitės perspektyviausią variantą. Verslininkams permainingai klostysis verslo reikalai. Vis dėlto galite pakloti neblogą pamatą būsimai sėkmei.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}