Horoskopas penktadieniui 10-21

Avinas – Galite priimti svarbų verslo ar finansinį sprendimą, apsispręsti dėl paskolos, renovacijos, turto dalybų ar pan. Galite įsigyti kažką iš technikos prekių. Nepagailėkite šypsenų, komplimentų aplinkiniams – tai išties atsipirks.

Tauras – Ateis netikėta žinia, naujiena. Darbo ar mokslo tikslais gali būti planuojama kelionė. Per svarbų renginį arba internetu galite užmegzti naudingus ir įdomius ryšius. Vakaras turbūt pasižymės nekasdieniškų įspūdžių gausa.

 

Dvyniai – Tikėtinas oficialus pokalbis, nuveiktų darbų aptarimas. Jei neturite darbo, mėginsite gerinti savo gyvenimo kokybę ieškodamas galimybių dirbti ir užsidirbti. Dėl kažko galite konfidencialiai susitarti, bet teks laikyti liežuvį už dantų.

 

Vėžys – Šiandien būsite veiklus, komunikabilus, mokėsite sujungti įvairius žmones, padaryti jiems įtaką. Iš neabejingo gerbėjo galite sulaukti viliojančio pasiūlymo. Būsite dosnus, dėmesingas mylimam ar patinkančiam žmogui.

 

Liūtas – Jūsų vaizduotė, intuicija bus itin aktyvi. Tačiau tuo, kas akivaizdu jums, kažin ar galėsite pasidalinti su kitais. Galima slapta meilės avantiūra. Seksis gilintis į savo vidaus pasaulį, ieškoti atgaivos meditacijoje, jogos praktikose.

 

Mergelė – Būsite aktyvus, sugebėsite organizuoti savo ir kitų veiklą. Išaugs draugystės, meilės poreikis. Iš bičiulio ar kolegos galite sulaukti įdomaus pasiūlymo, pakvietimo. Galbūt vakare eisite į šaunų renginį arba romantišką pasimatymą.

 

Svarstyklės – Įprastinės finansinės įplaukos nepatenkins jūsų poreikių, todėl ieškosite galimybių daugiau užsidirbti. Jums atrodys, kad turite gerą uoslę pelningiems sandoriams, sugebate derėtis. Galbūt jums iš tiesų pavyks tai įrodyti sau ir kitiems.

 

Skorpionas – Gera diena vystyti kūrybinį projektą, semtis žinių ir jas perteikti kitiems, rašyti, bendrauti, rengti pokalbius, sportuoti, dalyvauti varžybose, šou žaidime. Norėsite palepinti save ir mylimą žmogų, vaikus. Galite padaryti puikų įspūdį, sublizgėti.

 

Šaulys – Sustiprės jūsų nuosavybės jausmas, kils noras šeimininkauti, rūpintis namais, šeima. Galite kiek sunerimti gavęs žinią, susijusią su verslu, darbu, nekilnojamuoju turtu. Nusiteikite optimistiškai ir nebijokite pozityvių naujovių.

 

Ožiaragis – Šiandien daugiausia bendrausite su maloniais žmonėmis. Pokalbiai suksis apie žaidimus, meilę, pramogas, kūrybą, sportą, vaikus. Gali nusišypsoti tikra arba įsivaizduojama sėkmė meilės reikaluose. Galbūt atnaujinsite svarbią partnerystę.

 

Vandenis – Būsite pareigingas, uoliai tvarkysite kasdienius reikalus. Gali pavykti įsidarbinti ar ką nors įdarbinti. Labiau parūps sveikata, dieta, mankšta, madingi drabužiai. Galbūt ką nors įsigysite, pradėsite treniruotis, imsitės grožio procedūrų.

 

Žuvys – Puiki diena ir darbui, ir pramogoms. Bus lengva prisitaikyti ir susitaikyti. Padidės jūsų patrauklumas, komunikabilumas. Galimas smagus nuotykis, malonus susitikimas. Vis dėlto rimto dalykinio pokalbio neverskite abejotinu flirtu.

 

Šaltinis: vytautus.com