2010 m. Liepos 07 d. Trečiadienis

188 metų diena, 27 metų savaitė.  

Saulė teka 04:51, leidžiasi 21:56. Dienos ilgumas 17:05. Delčia. 

Oro temperatūra dieną nuo +19 iki +21, debesuota, be kritulių. Vėjas šiaurės, 5-7 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +11 iki +13, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas šiaurės, 4-6 m/s.

Dienos mintis – Yra tik vienas kelias į laimę: liautis nerimavus dėl dalykų, esančių ne tavo valioje. (EPIKTETAS)

Sveikiname – Sangailus, Viilgales, Esteras, Astijus, Elitas.

Dienos horoskopas:

Avinas – gana palanku tvarkyti turtinius reikalus, finansiškai rizikuoti. Emocinę įtampą galite patirti dėl santykių su asmeniu, kuriam esate neabejingas. Jausite, kad kažkas keičiasi, ir nežinosite, kaip elgtis. Klausykite likimo – jis veda ten, kur reikia.

Jautis – tikėtina, kad savaime ims spręstis sudėtingos problemos. Galite gauti svarbių žinių iš aukštesnės institucijos, užsienio ar per internetą. Turėsite progų pademonstruoti savo erudiciją, sugebėjimus, sublizgėti prieš įtakingus veikėjus.

Dvyniai – šiandien labiau parūps profesinės ateities, autoriteto klausimai, trokšite teisingumo, jei jaučiatės nuskriaustas. Galimos kažkokios permainos arba kolegų išdaigos, kurios jus privers jaudintis.

Vėžys – netikėtumų galima tikėtis iš draugų, pažįstamų. Galbūt jie kažką intriguojamo siūlys arba priims jūsų pasiūlymą. Nieko keisto, jei sumanysite burtis į klubą, partiją arba keisti politinę, visuomeninę orientaciją. Prasiplės pažįstamų ratas.

Liūtas – patirsite įvairių emocijų. Venkite draugijos, kuri jus vargina, kelia sumaištį. Jeigu jums šiandien kažką pasiūlys, nepulkite į euforiją ir nedemonstruokite ypatingo džiaugsmo. Išsiaiškinkite motyvus, garantijas ir tik tuomet sutikite.

Mergelė – suaktyvėsite, didės jūsų darbingumas, o ypač – kūrybinė iniciatyva. Galimos šaunios idėjos, kuriomis stebinsite aplinkinius. Tačiau keistas vidinis nerimastingumas, jautrumas neleis jums visiškai saugiai, pasitikinčiai.

Svarstyklės – būsite nusiteikęs aktyviai veikti, darbuotis. Galbūt kils neblogų idėjų, susijusių su nekilnojamuoju turtu, remontu, statybomis, nuosavu verslu, jo modernizavimu. Gali atsirasti norinčių jums padėti, tarpininkauti. Neatsisakykite.

Skorpionas – galimi netikėti susitikimai su žmonėmis, kurie jums daug reiškė praeityje. Galite išgirsti įdomių naujienų, patarimų, pasiūlymų. Pasijusite vertinamas už žinias, sugebėjimus. Išnaudokite atsiradusius ryšius bei naujas galimybes.

Šaulys – labiausiai rūpės su buitimi, namais susiję klausimai. Trokšite stabilumo bei ramybės, jaukaus šeimos židinio. Jei to nėra, norėsis rimtų permainų. Vėlyvas vakaras atgaivins jausmus, padovanos žiupsnį romantikos.

Ožiaragis – nemažai bendrausite su romantiškai nusiteikusiais arba kūrybingais, apsukriais žmonėmis. Galbūt susitarsite dėl paskolos, lengvatinio kredito. Staigmenų galima tikėtis iš vaikų. Gal atsiskleis kažkokie jų savarankiški planai, poreikiai.

Vandenis – galite keisti įvaizdį ir net patį gyvenimo būdą, pradėti laikytis dietos, sportuoti. Įmanomas atvejis, kad gausite netikėtą darbo pasiūlymą. Ar verta jį priimti, priklauso nuo jūsų darbštumo, kompetencijos.

Žuvys – dominantis žmogus elgsis gana neprognozuojamai ir jums bus sunku pataikyti į taktą su jo nuotaikomis, norais. Tokiu būdu pažinsite anksčiau neatskleistą jo asmenybės pusę, ir tam tikra prasme tai išeis jums į naudą.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}