Horoskopas penktadieniui 07-01

Avinas – Būkite atidūs ir atsargūs dirbdami, važiuodami automobiliu, ką nors pirkdami ar pramogaudami. Nerizikuokite žadėdami, įsipareigodami – bus sunku tesėti duotą žodį. Likite švelnūs ir atlaidūs artimiesiems.

Tauras – Nėra to blogo, kuris neišeitų į gera. Jei pamėginsite į situaciją pažvelgti iš priešingos pusės, netyčia galite rasti išeitį. Stenkitės likti objektyvūs mylimo žmogaus, sutuoktinio atžvilgiu.

Dvyniai – Galite jausti įtampą, nerimą. Nepasiduokite azartui ginčydamiesi, aiškindamiesi santykius, vairuodami automobilį ar ką nors pirkdami. Labiausiai slėgs nežinia, tačiau ieškodami papildomos, naujos informacijos galite susidurti su apgaule.

 

Vėžys – Šalia jūsų aplinkiniai jausis saugiau ir ramiau. Neatsisakykite padėti patarimu ar veiksmu tiems, kurie į jus kreipsis. Netikėtai užsimezgę ryšiai taip pat netikėtai ir iširs. Venkite ginčų svečiuose, taip pat kelionėse, ypač užsienyje su naujais pažįstamais.

 

Liūtas – Tinkamas laikas pasakyti „ne“ atsibodusiam asmeniui, atsisakyti nereikalingo reikalo ar pareigų. Tai laikas, kai naudinga šį tą paaukoti ir daugiau pareikalauti iš savęs. Artimiesiems, mylimam žmogui reikėtų skirti kuo daugiau dėmesio ir šilumos.

 

Mergelė – Mokėkite pasinaudoti palankiomis aplinkybėmis, draugų pagalba. Griežtai neplanuokite darbų – netikėtai viskas gali keistis. Ir dėl nieko nebūkite tikri – bloga naujiena gali netikėtai jums kuo nors pagelbėti, o gera žinia sutrikdyti planus.

 

Svarstyklės – Nepasiduokite liūdesiui. Nieko sunkaus ir nemalonaus nesiimkite, nieko nauja nepradėkite ir nebendraukite su tais, kurių nemėgstate. Dėl neapgalvoto žodžio galite netikėtai susipykti su geru draugu, tad šiandien geriau daugiau tylėti.

 

Skorpionas – Būsite gana energingi ir savimi pasitikintys. Tik bendraudami nepraraskite diplomatiškumo, tolerancijos. Būkite atsargesni ir su aštriais instrumentais, darbo technika, degiais ir sprogiais daiktais.

 

Šaulys – Jūsų ramybę ir gerą nuotaiką gali sutrikdyti neplanuoti rūpesčiai, netikėtos išlaidos. Ypač venkite ginčų su už save vyresniais ir viršesniais žmonėmis.

 

Ožiaragis – Nereikėtų tikėti viskuo, ką girdite, – sąmoningai ar netyčia jus gali suklaidinti kiti. Nepriiminėkite jokių svarbių sprendimų gerai neapsvarstę, nesivelkite į ginčus, konkurencinę kovą.

 

Vandenis – Patartina vengti gausių kompanijų, nepažįstamų asmenų. Kelionėms nepalankus metas.

 

Žuvys – Nors ši diena palanki, tvarkant dalykinius reikalus nereikėtų pasikliauti sėkme: pasiruoškite netikėtumams, nemalonioms naujienoms ir viskas susiklostys puikiai. Nepamirškite, kad nuo jūsų labai priklausys artimųjų ir draugų nuotaika.

 

Šaltinis: vytautus.com