Horoskopas antradieniui 12-13

Avinas – Šiandien gera diena bet kokiems kontaktams, o ypač vizitams pas senus draugus, išsiilgusius giminaičius. Tikriausiai sužinosite įdomių naujienų, gausite vertingų patarimų ar net reikiamą paskolą. Panašu, kad pasitarnaus ir reklama.

Tauras – Tai puiki diena šeiminiams reikalams tvarkyti. Jei kažką planuojate dėl nekilnojamojo turto ar šeimos gerovei svarbių aktualijų, pats metas pradėti žengti konkrečius žingsnius. Turbūt gausite svarbios informacijos iš užsienio.

 

Dvyniai – Ši diena leis labiau įvertinti ar pamilti aplinkinius bei save. Tikėtinos nedidelės pramogos, komplimentai, papildomas uždarbis. Galbūt susipažinsite su vertu dėmesio žmogumi arba asmuo, kurį mylite, pagaliau atsakys jums tuo pačiu.

 

Vėžys – Šiandien tiktų rimtai pagalvoti apie įvaizdžio keitimą, sveikatos atstatymą bei profilaktiką, labiau subalansuotą gyvenimo būdą. Tikėtinas išsiilgtas svečias. Aplankykite giminaitį ar draugą, kuris jūsų seniai laukia ir nesulaukia.

 

Liūtas – Svarbi diena, jei reikia ką nors išsiaiškinti, atitaisyti asmeniniuose santykiuose ar juos naujai užmegzti. Tikėtinas susitikimas su senu draugu, meilės pasimatymas. Jei norite pasiūlyti šeiminį gyvenimą, metas griebti jautį už ragų.

 

Mergelė – Nebloga diena apgalvoti reikalus, susijusius su finansais, investicijomis, paskolomis, draudimu, mokesčiais. Tikriausiai pavyks susivokti, kas jums būtų naudingiausia. Rimtai ir noriai griebsitės tėviškų bei sutuoktinio pareigų.

 

Svarstyklės – Diena bus ne visai eilinė. Galbūt teks bendrauti su verslininkais, užsieniečiais, aptarti tolimus planus. Rimta publikacija arba nepažįstamo žmogaus išsakyta nuomonė, diskusija internete padarys įtaką dėl kažko apsisprendžiant.

 

Skorpionas – Diena bus gana turininga. Tikėtina, kad pavyks padaryti norimą įspūdį įtakingam asmeniui. Domins politika, mokslas. Geras metas užsiminti apie savo norus, planus tiems, nuo kurių galėtų priklausyti jų išsipildymas.

 

Šaulys – Šiandien gerai jausitės kolektyvinėje terpėje, ūgtels jūsų populiarumas. Turbūt jus lepinte lepins aplinkinių dėmesys. Gali atsinaujinti senas ryšys arba atsiras tai pakeisiantis naujas draugas. Gana sklandžiai spręsite ir šeiminius rūpesčius.

 

Ožiaragis – Šiandien jums reikės dvasinės ramybės, atsipalaidavimo, poilsio, o jei esate įsimylėjęs – intymumo, romantiškos negyvenamos salelės. Jei turite kažką nuveikti, darykite be įtampos. Kuo mažiau stengsitės, tuo daugiau padarysite.

 

Vandenis – Šiandien jus valdys emocijos. Spinduliuosite geras emocijas ir pats jų tikėsitės iš kitų. Į viską, kuo užsiimsite, įdėsite dalelę širdies. Galite įsigyti geros kokybės ilgalaikio vartojimo daiktą. Jei sirguliavote, sveikata žymiai pagerės.

 

Žuvys – Kontaktai su draugais suteiks malonių įspūdžių, o gal ir naudos. Per juos gali užsimegzti svarbi partnerystė. Kils didelis noras pagražinti savo gyvenamąją aplinką, pagerinti sąlygas. Su kitų pagalba tai gali kuo puikiausiai pavykti.

 

Šaltinis: vytautus.com