Horoskopas pirmadieniui 03-28

Avinas – Pasistenkite iki pietų viską susitvarkyti, kad vėliau niekas neberūpėtų ir galėtumėte ramiai ilsėtis, pasirūpinti savo sveikata. Itin atidūs būkite maisto kokybei: virškinimas gali sutrikti be aiškios priežasties.

Tauras – Rytas išties sėkmingas ir palankus tvarkyti rimtus dalykinius reikalus. Vėliau nesusiviliokite gražiais pasiūlymais, žaviais pažadais, – jie tikriausiai liks neįvykdyti.

Dvyniai – Rytas geras, tačiau antrą dienos pusę vadovaujantis jums žmogus gali suabejoti jūsų kompetencija, net jei tam nebus rimto pagrindo. Pasistenkite jo vengti: aiškinimaisi atsisuks prieš jus.

Vėžys – Jei viskas apskaičiuota, rytą galima rizikuoti, tačiau po pietų nurimkite ir venkite bendrauti: draugų įtaka gali būti labiau žalinga nei naudinga. Būkite atidūs, kad kam nors padėdami neįsiveltumėte į nemalonią istoriją.

Liūtas – Verta ilsėtis. Nesiimkite spręsti sudėtingų problemų ar dirbti komplikuotų, varginančių darbų: tik sau pakenksite ir reikalą įklampinsite.

Mergelė – Iš esmės viską matote aiškiai ir sugebate blaiviai vertinti situaciją, tad rytą tiks tvarkyti atsakingus reikalus. Po pietų nederėtų priimti svarbių sprendimų. Venkite svaigalų!

Svarstyklės – Rytas geras pasirašyti svarbų dokumentą, sandorį, įsigyti ką nors vertinga. Po pietų kritinis metas, kai reikėtų labiau pasisaugoti pavydo, tad elkitės kukliau, nesigirkite savo laimėjimais ar turtu.

Skorpionas – Ryte galite daug ką suspėti. Iki pietų palankus metas svarbiam pokalbiui, įsigyti reikalingą daiktą. Po pietų patartina mažiau kalbėti ir nesiklausyti paikų šnekų. Pasaugokite asmeninius daiktus, pinigus, turtą, būkite atidesni kelyje.

Šaulys – Nepasiduokite liūdesiui, nekaltinkite artimųjų, ypač motinos, dėl nesėkmių. Tiesa, rytas geras tvarkyti buitinius reikalus. Popiet itin nepalankus metas: labiau pasirūpinkite savimi, savo nuotaikomis ir sveikata.

Ožiaragis – Pirma dienos pusė puiki visais atžvilgiais. Po pietų galite neįvertinti savo realių galimybių ir leistis į finansinę avantiūrą ar tiesiog per smarkiai paišlaidauti.

Vandenis – Sudėtingesnius darbus reikėtų spėti atlikti iki pietų. Darbe antrąją dienos pusę galite susidurti su aiškia neteisybe: nemanykite, kad jums pavyks ką nors įrodyti. Nereikėtų leisti vadovui suprasti, kad esate už jį protingesnis. Atidžiau atlikite užduotis.

Žuvys – Iki pietų palanku tvarkyti juridinius reikalus, tartis dėl jums svarbių klausimų. Vėliau netinkamas laikas įsipareigojimams. Nelabai tikėkite ir iš kitų išgirstais pažadais. Nesivelkite į ginčus.

 

Šaltinis: Vytautus.com