2010 m. Liepos 31 d. Šeštadienis

212 metų diena, 30 metų savaitė.  

Saulė teka 05:25, leidžiasi 21:25. Dienos ilgumas 16:00. Pilnatis. 

Oro temperatūra dieną nuo +20 iki +22, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas pietvakarių, 2-4 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +11 iki +13, giedra, be kritulių. Vėjas vakarų, 1-3 m/s.

Dienos mintis – Gyvenimas be vyro – kartesnis už pipirą. (LIAUDIES IŠMINTIS)

Sveikiname – Elenas, Ignacus, Sanginus, Vykintes, Ignotus.

Dienos horoskopas:

Avinas – ryte būkite kiek atsargesni ir apdairesni. Nors sėkmės šiandien nestigs, ypač moterims: jums nebus lygių – drąsiai pakovokite už savo teises ir interesus.

Jautis –  antrą dienos pusę spręskite finansines problemas, pirkite vertingus daiktus ar dovanas artimiesiems. Vakaras palankus surengti puotą savo šeimai ir draugams.

Dvyniai – gera diena reikalams tvarkyti, bendrauti, rinkti informaciją, užmegzti pažintis. Ryte būkite apdairesni vairuodami automobilį, skaičiuodami pinigus. Itin žavus vakaras: netikėtai galite patirti naujų jausmų.

Vėžys – atsiveria plačios galimybės, tai metas, kai lengva įveikti nepasitikėjimą savimi ir padaryti ką nors svarbaus, nepaprasto. Tiesa, iki pietų nederėtų priimti jokių svarbių sprendimų. Vakaras itin palankus viešnagei ar svečiams priimti.

Liūtas – tai, kas šiandien įvyks, bus naudinga jūsų ateičiai. Su svarbiu pageidavimu arba pasiūlymu į vyresnius už jus derėtų kreiptis po pietų, o ryte patartina likti nepastebimiems.

Mergelė – palanki diena, geros naujienos ir permainos, ko gero, tikėtinos antrą dienos pusę. Sulauksite pagalbos iš senų draugų ir žmonių, kuriems kažkada esate padarę gera.

Svarstyklės – verta stabtelėti, nepriimkite jokių svarbių sprendimų. Svarbu mokėti išlaukti. Pasinaudokite jums siūloma pagalba, tarpininkavimu, bet ir patys nesėdėkite sudėję rankų. Galimas netikėtas susižavėjimas, slaptas flirtas.

Skorpionas – ryte galite patirti, kad keblumai, problemos nesibaigia, net didėja, ypač jei jūsų problemos susijusios su pinigais ar nekilnojamuoju turtu. Tačiau jau antrą dienos pusę kai kas keisis ir vakaras bus kiek džiugesnis.

Šaulys – ar ne per daug kuklinatės, neįvertinate savo laimėjimų, įtakos aplinkiniams? Jūsų nuomonė apie save neatitinka realios situacijos. Diena puiki spręsti finansines problemas.

Ožiaragis – neskubėkite tiek prie vairo, tiek tvarkydami reikalus: neskubėkite sakyti nei „taip“, nei „ne“. Ypač ryte bus svarbu prisiminti, kad esate mylimi ir vertinami, nes būsite linkę sureikšminti ne nuoširdų žavėjimąsi, o priekaištus.

Vandenis – rytmetį bus svarbu viską daryti atidžiai, atsargiai, būti apdairesniems vairuojant nuosavą automobilį. Gresia nežymios, nerimtos, bet apmaudžios nesėkmės. Būkite atidūs dalykiniams pasiūlymams, gautiems antrą dienos pusę, – juos verta priimti.

Žuvys – ryte būkite atsargesni žadėdami, įsipareigodami ir bendraudami su sutuoktiniu. Jei slepiate flirtą, būkite atsargesni: galite išsiduoti. Ši diena tinkama viešiems susitikimams, deryboms, įvairiems susitarimams.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}